Latvijas ziemām kļūstot aizvien pelēkākām, saldējuma ražotāji Saltums-2 Līvānos berzē rokas — jo vairāk siltu un saulainu dienu, jo lielāks saldētā deserta patēriņš!
Abi uzņēmuma īpašnieki Andis Teivāns un Jānis Trokša ir vienisprātis, ka ražo klasisku vērtību, kam no modes nebūs lemts iziet. Viņi paši visvairāk iecienījuši plombīra un šokolādes saldējumu — tās ir garšas, ar kurām uzauguši. Bet par to, ka nepieciešams apmierināt arī jaunāko paaudžu prasību pēc nemitīgas sortimenta mainības, atgādina Jāņa meita Agija Trokša. Viņai uzņēmumā uzticēts rūpēties par mārketingu. «Katru gadu, katru sezonu cenšamies radīt vismaz 15 jaunus saldējuma veidus. Visu laiku eksperimentējam,» stāsta Agija.
Abonē žurnāla digitālo versiju un atbalsti kvalitatīvu žurnālistiku!
Ja esi jau abonents, lūdzam autorizēties ar savu e-pastu.