Uzrakstīsi, lūdzu? • IR.lv

Uzrakstīsi, lūdzu?

Autore Marianna Zvaigzne darbojas Printful komandā kopš 2016. gada. Viņa ir studējusi valodas, un šī kaislība tagad pārtapusi karjerā, jo Marianna uzņēmumā pārrauga e-komercijas tekstu radīšanu atbilstoši zīmola vērtībām. «Mani interesē, kāda ir nākotne e-komercijas terminoloģijai latviešu valodā. Mans profesionālais izaicinājums ir atrast veidu, kā runāt par šo nozari vienkārši, nepārprotami un latviski,» viņa saka par sevi. Foto — Edmunds Brencis
Marianna Zvaigzne

Cepuri nost visiem satura veidotājiem, rediģētājiem un tulkotājiem komandās un ārpakalpojumos, kas rada veiksmīgus, atmiņā paliekošus tekstus!

Uzņēmējdarbībā valoda, tāpat kā IT risinājumi vai ražošanas iekārtas, ir profesionāls instruments, tāpēc nozīmīgu tekstu — mājaslapas, reklāmas, sociālo tīklu ieraksti, e-pasti — veidošana jāuztic profesionāļiem. Kuram instrumentu uzticēt: uzņēmuma iekšējiem resursiem vai ārpakalpojuma sniedzējam, piemēram, aģentūrai vai ārštata darbiniekam? Katram uzņēmumam ir savas vajadzības un mērķi, tāpēc uz šo jautājumu nav pareizās vai nepareizās atbildes. 

Abonē žurnāla digitālo versiju un atbalsti kvalitatīvu žurnālistiku!


Ja esi jau abonents, lūdzam autorizēties ar savu e-pastu.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu