Mums garšoja alus un gribējās ēst — tik vienkārši trīs Pica Lulū īpašnieki skaidro, kā Rīgā sāka picu cepšanu. Bizness pamatīgi izpleties 25 gados, ko viņi paši salīdzina ar laulību
Relaksēti, smaidīgi un optimisma pilni. Viens otru ik pa laikam pavelk uz zoba, un tad visi kopā garšīgi smejas. Pilnīgs Lulū. Tā var teikt par trim uzņēmējiem — Pēteri Ruģeli, Elmāru Tanni un Kasparu Sūniņu, kuri pirms 25 gadiem, tolaik būdami divdesmitgadnieki, ieveda Latvijā jaunas vēsmas. Īstu picu un Tuborg alu! Šo gadu laikā viņiem izdevies izveidot picēriju ķēdi, kurā pērn izcepts gandrīz pusmiljons picu, nopelnot kompānijai vairāk nekā 430 tūkstošus eiro.
Abonē žurnāla digitālo versiju un atbalsti kvalitatīvu žurnālistiku!
Ja esi jau abonents, lūdzam autorizēties ar savu e-pastu.