Soli pa solim uzbūvējis zemnieku saimniecību un gaļas ražotni, Normunds Teicāns krīzes laikā biznesu zaudēja, tomēr pēc maksātnespējas prata atgūties un tagad kaļ jaunus eksporta plānus
Uzņēmums Jēkabpils Gaļas nams radās 2001. gadā — tā īpašniekam Normundam Teicānam piederēja zemnieku saimniecība Zasā un neliela kautuve, tāpēc gaļas tirgošanai viņš izveidoja veikalu. Pēc gadiem trim to paplašināja, pašu celtajā ēkā izveidojot arī gaļas pārstrādes un konditorejas cehu ar kafejnīcu. Kādreiz nelielais veikaliņš tagad ir pārtapis par vienu no lielākajiem un iecienītākajiem ēdināšanas uzņēmumiem Jēkabpilī ar bistro tipa kafejnīcu. Ar mājas virtuvi pilsētas autoostā. Ar picēriju un konditorejas cehu. Ar savām tortēm un banketu servisu. Tikmēr kautuve, no kuras bizness sāka augt, pirms sešiem gadiem kļuvusi par patstāvīgu uzņēmumu Biomeat.
Abonē žurnāla digitālo versiju un atbalsti kvalitatīvu žurnālistiku!
Ja esi jau abonents, lūdzam autorizēties ar savu e-pastu.