Pirmdien Rīgā uzstāsies teatrālo deju šova apvienība "Los Vivancos" • IR.lv

Pirmdien Rīgā uzstāsies teatrālo deju šova apvienība “Los Vivancos”

29
Deju šova apvienība "Los Vivancos". Publicitātes foto

Izrāde-šovs “Aeternum” ir septiņu, izcilu un talantīgu brāļu veikums

Pirmdien, 3. oktobrī pirmo reizi Rīgā “Cirque du Soleil” izrādes režisors Danielle Finci Paska prezentēs leģendāro teatrālo deju šova apvienību “Los Vivancos”, kura uzstāsies ar dejas izrādi-šovu “Aeternum” (“Mūžība”), raksta aģentūra LETA. 

Dejas izrāde-šovs “Aeternum” ir septiņu, izcilu un talantīgu brāļu veikums, kas jau guvusi atzinību visā pasaulē.

Izrādi “Aeternum”, ar kuru apvienība “Los Vivancos” pašlaik apceļo pasauli, veido dejas, cirka un teātra elementi. Tajā savijas flamenko, mūsdienu balets, akrobātika un cīņas māksla. Izrādē ir daudz vizuālo efektu un interesantu skatuves risinājumu. 

Izrādes mākslinieciskais konsultants ir “Cirque du Soleil” izrāžu scenāriju autors un izcilais režisors, dramaturgs un horeogrāfs Danielle Finci Paska. Starp viņa neskaitāmiem, izcilajiem darbiem ir arī 2006.gada Turīnas olimpisko spēļu noslēguma ceremonija. Izrādes orķestra pavadījums ir komponista Fernando Velaskēza darbs. Viņš ir skaņu celiņu autors tādām pazīstamām kinolentēm kā “Patversme” (“El Orfanato”), kas nominēta Goijas prēmijai kā labākais kino skaņas celiņš, un “Džūlijas acis” (“Los Ojos de Julia”). Izrādes “Aeternum” muzikālajā partitūrā “sadzīvo” gan flamenko, gan roka, klasiskās mūzikas un kino mūzikas elementi, kuru iespēlējis Budapeštas simfoniskais orķestris. 

Septiņi talantīgie mākslinieki dzimuši Spānijā, Barselonā, un kļuvuši pazīstami jau pusaudža vecumā. “Los Vivancos” – brāļi Ārons, Džošua, Džošue, Izrails, Jūda, Kristo un Eliass. 2008.gadā brāļi pamanījās iegūt pat divas princeses Stefānijas balvas pasaules cirka festivālā Montekarlo, bet viņu šovu “Dejas ar zvaigznēm” Losandželosā noskatījās vairāk nekā 35 miljoni cilvēku. Savukārt 2009.gadā “Los Vivancos” kļuva par Meksikas šova “Las Lunas Awards” uzvarētājiem nominācijā “Labākais oriģinālais šovs”. 

“Los Vivancos” šovs skatāms plkst.19.30 Rīgas Kongresu namā. Biļetes nopērkamas www.bilesuparadize.lv

Komentāri (29)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu