Rīgā pirmo reizi uzstāsies Natālija Imbruglija • IR.lv

Rīgā pirmo reizi uzstāsies Natālija Imbruglija

28
Natālija Imbruglija koncertā. Foto: EPA/LETA

Šovakar Rīgā, Mežaparka estrādē, notiks koncerts “Live Under Sky”, kura laikā Rīgā pirmo reizi uzstāsies dziedātāja un aktrise Natālija Imbruglija no Austrālijas.

Imbruglija ir neskaitāmu prēmiju, piemēram, “Billboard Music Award”, “Grammy”, “Brit Award”, “MTV Music Award”, “American Music Award”, laureāte un ieguvēja. Māksliniece pārdevusi vairāk nekā desmit miljonus albumu. Viņas kontā ir vienas no biežāk atskaņotajām dziesmām radio – “Torn” un “Shiver” -, kā arī veiksmīgas kinofilmas un dalība “X factor” žūrijā.

Drosme un talants, iespējams, ir šīs lieliskās dziedātājas veiksmes galvenie komponenti. Skatītāji, kuri iegādājas biļetes uz Imbruglijas koncertu, sajūt to milzīgo enerģētiku, kura pavada visas viņas uzstāšanās. “Shiver”, “That Day” un “Turn”, “Smoke” un “Beauty On The Fire” – visas kompozīcijas ir pārpildītas ar enerģiju un pārliecību par saviem spēkiem. 

Koncertā ar labāko dziesmu programmu uzstāsies arī indiāņu izcelsmes angļu dziedātāja Tanita Tikarama, kā arī viesi no Latvijas – grupa “Astro’n’out” un “Otra puse”.

Koncerts sāksies plkst.19. Pasākuma biļetes nopērkamas “Biļešu servisa” kasēs.

 

Komentāri (28)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu