Dailes teātris piektdien noslēdz sezonu ar koncertu un balli • IR.lv

Dailes teātris piektdien noslēdz sezonu ar koncertu un balli

35
Skats no izrādes. Foto Kaspars Kviesis

Ballē muzicēs grupa “Coolmans Report” un Doma kora skolas džeza nodaļas audzēkņi Arta Jēkabsone un Roberts Memmēns

Piektdien, 12.jūnijā plkst.19 Dailes teātrī notiks sezonas noslēguma koncerts “Hameleona rotaļas – Spanovska ballīte” un balle, raksta aģentūra LETA. Noslēguma ballē uz lustīgām dejām aicinās grupa “Coolmans Report” kopā ar Rīgas Doma kora skolas džeza nodaļas audzēkņiem Artu Jēkabsoni un Robertu Memmēnu. 

Vakaru vadīs aktieris Mārtiņš Počs, klātesošos aicinot piedalīties arī konkursos. 

Mazajā zālē būs iespēja radoši izpausties ikvienam un dziedāt karaoke. Kamerzālē tiks demonstrētas pēdējo trīs gadu laikā tapušās Dailes teātra video hronikas. 

Koncerta “Hameleona rotaļas – Spanovska ballīte” veidotāji no visa dziesmu daudzuma, ko savā teātra un koncertu dzīves laikā dziedājis aktieris Harijs Spanovskis, izvēlējušies tās, kas visvairāk uzrunā skatītājus un visbūtiskāk raksturo viņu – no smiekliem līdz nopietnībai un atkal atpakaļ. Koncertu veidojusi radošā grupa – Intars Rešetins, Artūrs Skrastiņš, Juris Vaivods, Mārtiņš Vilkārsis, Ilze Vītoliņa, Inga Krasovska un Ivars Tilčiks. Koncertā piedalīsies Olga Dreģe, Ieva Segliņa, Ilze Ķuzule-Skrastiņa, Ērika Eglija, Sarmīte Rubule, Vita Vārpiņa, Artūrs Skrastiņš, Juris Frinbergs, Gints Grāvelis, Aldis Siliņš, Ģirts Ķesteris, Artis Robežnieks, Gints Andžāns un Lauris Dzelzītis, kā arī bigbends “Mirāža” un tautas deju ansambļa “Rotaļa” dejotāji.

Vairāk informācijas teātra mājas lapā

Komentāri (35)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu