Ceturtdien Doma dārzā sākas kino vakari sadarbībā ar festivālu 2ANNAS • IR.lv

Ceturtdien Doma dārzā sākas kino vakari sadarbībā ar festivālu 2ANNAS

26
Publicitātes foto

No 10. līdz 31.jūlijam katru ceturtdienu no plkst. 23 Rīgas Doma dārzā jau trešo sezonu notiks brīvdabas kino vakari

Šogad projekts „Mans Doms” seansu programma veidojta, sadarbojoties ar filmu festivālu 2ANNAS.

Doma dārza kino vakaros jūlijā varēs redzēt gan jaunas, gan senākas īsfilmas, kuru nozīme laika gaitā ir pieaugusi. Tie ir eksperimenti, jaunu formu meklējumi un jau pārbaudītu metožu izmantošana jaunos veidos.

Kas un kāda ir īsfilma? Atbildes varēsiet meklēt kinovakaros: 10.07 – „Ciklops TV”, 17.07 – īsfilma Latvijā, 24.07 – pasaules īsfilmas, 31.07 – „Shakespeare Shorts”.

Līdz šim sabiedriskās kustības „Mans Doms” rīkotie vakari bijuši neticamu, neaprakstāmu noskaņu kino seansi, kuros Vecrīgas pašā sirdī iespējams baudīt kvalitatīvu kino, vienlaikus sajūtot dabas un miera elpu. Jaunie un jau pierastie režisori, cilvēki, kas nebaidās uzdrošināties, interesanti ļaudis. Savukārt Rīgas Starptautiskais filmu festivāls 2ANNAS, ar kuru sadarbojoties tiek īstenota šīsvasaras kino programma, jau 19 gadus pievērš uzmanību īsfilmas žanram un tā attīstībai, regulāri izrādot aizraujošas, neredzētas un pārsteidzošas īsfilmas no Latvijas, Baltijas un pasaules gan festivāla, gan ārpusfestivāla pasākumu ietvaros.

Kino vakari Doma dārzā notiks 10., 17., 24. un 31. jūlijā plkst. 23.

Ieeja caur Doma dārza vārtiem.

Vairāk par Doma dārza kino seansiem iespējams uzzināt www.mansdoms.lv

 

Komentāri (26)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu