Skaidri teikts • IR.lv

Skaidri teikts

46
NULL
Māris Bišofs

Komentāri (46)

buchamona 08.07.2014. 12.49

Ušakovam piemīt tikai Kremļa komunistiem raksturīga spēja melot. Uzsverot līgumu, par kuru vadoties pēc loģikas būtu jācenšas noklusēt:), Ušakovs it kā starp rindām pasaka, ka Ukrainas kara kontekstā SC šobrīd ir nozīmīgāki sarunu vedēji par Rietumvalstu un ASV līderiem, jo SC lūk ir līgums ar pašu Putinu un tieši tādēļ SC spēj ne tikai pasargāt Latviju no putinistu iebrukuma, bet nodrošināt arī visus tos labumus, kurus Latvija gūs no ciešas sadarbības ar Putinu :)

Patiesība ir tāda, ka, ja pat SC to vēlētos, viņi nespētu šo līgumu vairs lauzt, jo šāds solis kļūtu par pēdējo viņu politiskajā dzīvē :) Bez šī līguma zūd SC pastāvēšanas jēga, bet viņu pastāvēšanas jēga ir kalpot savam “līguma” partnerim.

+32
0
Atbildēt

0

Alise 08.07.2014. 12.54

Es ceru, ka Ušakovs ar šo būs norakstījis sevi to nedaudzo naivo latviešu vidū, kas par viņu vēlēja.

Bet varbūt tā arī viņš orientējas – ar paziņojumu uz Saeimas vēlēšanām paņemt Ždanokas elektorātu (pareizāk sakot – nezaudēt savu radikālāk noskaņoto elektorāta daļu), jo tas ir svarīgāk nekā piesaistīt nelielu daļu latviešu vēlētāju. Kaut ej nu sazini.

+21
0
Atbildēt

13

    ILZE > Alise 08.07.2014. 23.28

    klejotājs

    Varbūt, ka pēc 5, varbūt pēc 10 gadiem tie kļūs īsteni nacionāli, tādi kā man ar Tevi gribētos.

    _________________

    Jums ar dzeri, nulli, vikmani un streipu, tādi īpaši uzstādījumi nacionālpatriotiem, lai viņi būtu tā starp SC un RP/V.

    +1
    -1
    Atbildēt

    0

    ILZE > Alise 08.07.2014. 18.09

    lno

    Nekritizēšu Tevi, ja balsosi par V, nav akmenī iecirsts, ka es Tev nepievienošos

    _______________

    Ja Šļesera banda savāks 5%, RP/V un SC kopā jāsavāc vismaz 45%, lai Putinam mazinātu sarūgtinājumu par zaudēto Ukrainu.

    +4
    -4
    Atbildēt

    0

    Sapene > Alise 11.07.2014. 10.51

    nekāds lielais daudzums latviešu par viņiem tāpat nebalsoja

    ———-

    Tas ir atkarīgs no tā, ko jūs domājat ar vārdu «balsot». Par SC balso tie, kas neiet uz vēlēšanām, kā arī tie, kuri balso par sīkpartijām. Un tieši šim «elektorātam» SC tagad pievērš lielāku uzmanību.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    dace_ampermane > Alise 08.07.2014. 13.23

    lno

    ir divas iespējas par ko balsot-V un NA. tik tālu Tu man piekrīti:) Tie kas sevi dēvē par nacionāļiem, tiem es uzstādu visstingrākās prasības. Pats biji pārskaities uz nacionāļiem par viņu gājieniem. Varbūt, ka pēc 5, varbūt pēc 10 gadiem tie kļūs īsteni nacionāli, tādi kā man ar Tevi gribētos.

    jā, un kā Tu vari zināt par ko es balsošu, varbūt apmāts no krievu propogandas es uzcelšos sešos un aiziešu nobalsot par Urbanoviču :)

    +8
    -6
    Atbildēt

    0

    gliters > Alise 09.07.2014. 09.12

    Es gan nesaprotu, kā var balsot par V, ja viņi šobrīd mērķtiecīgi aiztāj PS ar “tankistiem” – tas nozīmē tikai to, ka “tolerastijas” līmenis V politikā būtiski pieaugs, kā rezultātā nespīd mums ne Krievijas propogandas aizliegums, ne UA tirdzniecības pārtraukšana, ne skolu un bērnudārzu pāreja uz latviešu valodu, ne labojumi darba likumā, kas liedz prasīt pretendentiem krievu valodu u.c. tml. lietas. Man ir svarīgi, lai tas tiktu atrisināts un esmu par 10000% pārliecināta, ka V to nemaz netaisās darīt, tātad, ja neboikotē vēlēšanas, nekas cits kā NA (diemžēl ar visiem Lūšiem, Parādniekiem un Ibragimoviem) neatliek. Ļoti vienkārši manuprāt.

    Kas attiecas uz partiju biedru morālo stāju, tad, ja grib balsot par augstiem ētiskiem standartiem, tad vispār nav par ko balsot – kāda sabiedrība, tādas partijas.

    +5
    -1
    Atbildēt

    0

    dro > Alise 08.07.2014. 13.15

    klejotājs. Bija ziņa, ka krievu propogandas kanāls ir atpakaļ [moldāvijā aizliedza]…

    _______________

    Nu un? Tu taču arī balsosi par “tolerantajiem”?:)

    +9
    -3
    Atbildēt

    0

    Kaspars Špūle > Alise 08.07.2014. 13.38

    klejotājs: Varbūt, ka pēc 5, varbūt pēc 10 gadiem tie kļūs īsteni nacionāli, tādi kā man ar Tevi gribētos

    ——-

    Apmēram tādi kā Vienotība uz vēlēšanām :)

    P.S. “Nacionāļi” – krievu šovinistu izgudrots apzīmējums visu pārējo tautu nacionālistiem. Par katru, kurš lieto šo vārdu, viss ir skaidrs.

    +10
    -4
    Atbildēt

    0

    dace_ampermane > Alise 08.07.2014. 13.13

    riņķī apkārt

    Latvieši novēlēs par daudz ko. Bija ziņa, ka krievu propogandas kanāls ir atpakaļ [moldāvijā aizliedza], tramvaji pa velti nabagiem pensionāriem, avīzes, kuras pieder žuļikiem, pieslīpē bagāto intereses. Ir vēl Sudraba un citi līdzīgi. Šodien karsts, daži nomirs karstos dzīvokļos citi, pārgalvīgi būdami, ūdenī. Pa Brīvības ielu pašā centrā redzēju braucam motociklu ar lielu ātrumu uz viena riteņa, braucējs stāvēja ar kājām uz sēdekļa. Mēs esam tāda jestra tautiņa.

    +9
    -1
    Atbildēt

    0

    gliters > Alise 08.07.2014. 13.33

    “Pats biji pārskaities uz nacionāļiem par viņu gājieniem. Varbūt, ka pēc 5, varbūt pēc 10 gadiem tie kļūs īsteni nacionāli, tādi kā man ar Tevi gribētos.”

    Un, ideālu gaidot, ļausim vēl 10 gadus valdīt V tolerastiem, kas vnk piever acis uz lienošo rusifikāciju visās jomās?

    +17
    -8
    Atbildēt

    0

    Alise > Alise 08.07.2014. 13.07

    Kaut kāda daļa jau novēlēs, protams, bet es domāju, ka tā būs ļoti, ļoti maza, kaut arī iepriekšējās reizēs nekāds lielais daudzums latviešu par viņiem tāpat nebalsoja, būsim reālisti. Tādēļ arī Ušakovu latviešu elektorāta daļa īpaši neuztrauc, galvenais pēc viņa domām, visticamāk, ir savākt visu krievvalodīogo elektorātu, bet ja sanāk kādu latvieti piesaistīt, tad labi, ja nesanāk, nu nekas.

    +10
    0
    Atbildēt

    0

    buchamona > Alise 08.07.2014. 13.01

    Tie paši latvieši tagad novēlēs par Gods kalpot Rīgai, par Aināru Baštiku, piemēram, ja viņš ir šajā kandidātu sarakstā. :)

    +11
    -1
    Atbildēt

    0

    dro > Alise 08.07.2014. 17.43

    klejotājs. Esmu par Tevi vislabākās domās, par to nešaubies, tikai nesaprotu, kādēļ NA jāizvirza augstākas prasības kā pārējiem. Manuprāt visiem jāizvirza visaugstākās prasības. Prāts nu katram, kādu Dievs devis, bet to, ka nedrīkst kopīgu mantu sajaukt ar savu kabatu, ceru katrs saprot. Nekritizēšu Tevi, ja balsosi par V, nav akmenī iecirsts, ka es Tev nepievienošos, bet tos, kuri balsoja pret “valstsnāciju” vajadzētu aizdzīt uz neatgriešanos /interesanti, cik V deputātu paliktu:)/. Diemžēl tas būs kārtējais valsts noslēpums:)

    +12
    -1
    Atbildēt

    0

    dro > Alise 08.07.2014. 13.13

    riņķī apkārt. Var apraudāties aiz smiekliem, redzot Baštiku kopā ar Ameriku lūdzot Dievu:):):)

    +23
    0
    Atbildēt

    0

ILZE 09.07.2014. 09.51

zirnekliene Šeloba

Lūša vienīgais noziegums ir NA biedrs, būtu viņš bijis tiesu izpildītājs, nelietīgais mērglis, čekas iesūtītais kurmis, Bordāns, būtu uzsācis nesaudzīgu karu pret Tiesu izpildītāju “mafiju”, kas attiecas uz Parādnieku, mazāk vajag riet unisonā ar NA nīdējiem, Ozoliņa zombijiem.

+2
-2
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu