Pimdien atklās projektu "Skatlogi uz Brīvības ielu" • IR.lv

Pimdien atklās projektu “Skatlogi uz Brīvības ielu”

26
NULL

Skatlogos būs atainota ielas vēsture no 1914.gada līdz 2014.gadam

Šodien, 28.aprīlī tiks atklāta ekspozīcija “Skatlogi uz Brīvības ielu”, kur veikalu skatlogos posmā no Brīvības-Elizabetes ielas stūra līdz Brīvības-Stabu ielas stūrim būs atainota ielas vēsture no 1914.gada līdz 2014.gadam, raksta aģentūra LETA.

Visos skatlogos tiks atspoguļoti konkrētā laika modes, kultūras vai politiskās tendences. “Skatlogi pilsētvidē atdzīvojas kā vieta dizainam un mākslai. Ja līdz šim skatlogi veikaliem kalpojuši kā vieta, kur izlikt cenas vai konkrētiem svētkiem piemērotas dekorācijas, te atspoguļojas konceptuāla ideja, kas ir saistīta ar veikala ekonomiskajām interesēm,” sacīja Čivle. Skatlogu projektā piedalās “Zvaigzne ABC”, “Narciss”, “Anna Led”, “Otrā elpa”, “Nakts mēbeles”, “Matu meistari”, “Klase”, “Institut Esthederm”, “Fielmann”, “Maya” un “Fiancee”.

Vairāk informācijas www.riga.org

Komentāri (26)

buy cialis online at lowest price

Health

0
0
Atbildēt

0

janisjanis55 02.05.2014. 14.00

Pirmkārt, rakstā ir kļūda, jo objekti tiks izvietoti jau NO RAIŅA BULVĀRA līdz Stabu ielai.

Otrkārt, 02.05.2014. nogāju visu posmu no Stabu līdz Elizabetes ielai un trešajā projekta dienā atradu TIKAI 2 skatlogus no 8 – tuvāk Stūra mājai Brīvības 76 un Brīvības 72. Līdz Saktai un Elkor veikalam pie Raiņa bulvāra neaizgāju, jo bija cits plāns šai dienai, bet, vadoties no jūsu raksta turp daudzi neaizies!

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu