Ērtības • IR.lv

Ērtības

40
NULL
Ernests Kļaviņš

Komentāri (40)

tuba76 20.03.2014. 11.44

Manuprāt bīstami vienkāršots skats uz biedrenes darbību. Viņas uzdevums un mērķis ir dezinformēt, destabilizēt, viest apjukumu – vārdu sakot gatavot augsni gaidāmajām pārmaiņām. Veikt demokrātisko iekārtu finansētu demokrātijas demontāžas priekšdarbus.

Tieši tāpat, kā to netraucēti dara attiecīgie biedri šajā portālā.

+24
0
Atbildēt

0

ligakalnina 20.03.2014. 10.35

Patreiz ES pierāda, ka tas ir absolūti impotents veidojums, un vienīgais, ko tas var darīt, ir regulēt gurķu formu, radīt arvien jaunas birokrātiskas struktūras, un “vareni” iestāties pret nelielām un vājām valstīm, aizstāvot tur ctb un nezin ko.

Pret Krieviju tas pierauj asti un stāv kluss, vai arī, atvainojas Krievijai, piemērojot sankciju imitāciju, tipa, “nu, jūs taču saprotat, kaut kas jau mums jādara, bet, nesatraucaties, nekas nopietns jau nebūs”.

Ja ES, faktiski, nespēj nosodīt vistīrāko fašismu un otras valsts teritorijas aneksiju, kāpēc Ždanoka nevar justies, kā uzvarētāja?

Kāpēc nevar pienākt brīdis, kad arī Rubiks jutīsies, kā uzvarētājs, jo, lai “nekaitinātu Krieviju”, ES pateiks – nu jā, īstenībā, nekādas represijas jau Latvijā arī nebija, un, ko represēja, tie taču bija noziedznieki, un vispār, bija tādi laiki, un vispār, kaut kur jau tai Krievijai arī taisnība, utt.

Jo patreiz visa ES pilnībā pagūlusies zem Krievijas, nu bet, kāpēc nē, ja šādi sakari sagādā kaifu abiem, un, kā uzskata ES, bez Krievijas “mīļākā” tā vairs nespēj dzīvot?

+19
-2
Atbildēt

0

dro 20.03.2014. 10.20

Kas var būt jaukāk par baudīt:)

+9
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu