Izpletnis Olitai • IR.lv

Izpletnis Olitai

62
NULL
Ernests Kļaviņš

Komentāri (62)

Pēterītis 27.02.2014. 12.56

Vienotība ir pirmā, kura veidojas par civilizētas demokratiskas valsts partiju. Pirmo reizi makroekonomikas līmenī valsts ir sakārtota. Mūsu šodienas problēma tā, ka zemākā līmenī sadarbības vietā pārāk lētticīgi ļaujamies kašķu provokātoriem, kā tas redzams arī konkrētajā dskusijā.

Daži piemēri.

Viedoklis_lv sludina konkursu kā universālu recepti. Izskatās, aizmirsi, kādās konvulsijās jau kuro gadu raustās konkursa kārtība vadītais KNAB.

altin yldiz ekstāzē novedis pietiek.com. Centība liecina, algotnis no Ločmeļa brigādes.

Izskatās, kāds te sacerējies nodot visu valsti lielākā kretīna rokās, kā tas vairākus gadus izdevās Ukrainā un ko paši jau pamēģinājām Jūrmalā.

+13
-8
Atbildēt

9

    inta_s > Pēterītis 27.02.2014. 14.08

    zanE es esmu oponents meliem, liekuļošanai,utt. nevis kādai personai.

    1.) Jūs tā arī neatbildējāt augstāk par jautājumu kas attiecās uz principu pārkāpšanu (Jā, nē jautājums).

    2.) Jūs tā arī neatbildējāt par to vai tas ir jaunais Vienotības princips atteikties no atklātiem konkursiem vispār.

    3.) Jūsu argumentācija neizskatīt informāciju kas publicēta noteiktā portālā ar noteiktu domēna vārdu satur tādas pašas loģiskās kļūdas kā teikt: “Es neuzticos informācijai ko pārraida Samsung televizori, tikai LG var uzticēties.” Muļķīgi. Jo netiek apspriests saturs un tā argumentācija bet satura pārraides kanāls.

    +5
    -12
    Atbildēt

    0

    inta_s > Pēterītis 27.02.2014. 13.55

    zanE,

    atceļam visus atklātos valsts konkursus arī iepirkumos un sakam, ka tās vadītājs “ir uzņēmies atbildību – tad prasīsim to, ja kas noies greizi, bet pirms laika – nečīkstēsim un nevaimanāsim…. “? Vai pareizi sapratu ka tas ir jaunais Vienotības un to atbalstītāju princips?

    P.S. Te par tiem Vienotības meliem:

    Satiksmes ministrs Anrijs Matīss (Vienotība) ir noklusējis Satiksmes ministrijas (SM) vadībai zināmus faktus, publiski apgalvojot, ka Starptautiskās lidostas Rīgavaldes loceklis Agris Balodis otrdien no amata atcelts, jo “pārkāpis dienesta pilnvaras”, nevis, lai atbrīvotu krēslu Vienotības līderiem pietuvinātajai partijas biedrenei, bijušajai premjera biroja vadītājai Olitai Augustovskai, kura pēc Valda Dombrovska demisijas palikusi bez algota darba.

    http://pietiek.com/raksti/fakti_atspeko_matisa_melus,_ka_amats_lidosta_neesot_speciali_izbrivets_augustovskai

    +4
    -10
    Atbildēt

    0

    inta_s > Pēterītis 27.02.2014. 17.43

    “….DD1…Tu pati ļoti labi zini, ko pie mums sauc par “kritiku” – samazgu spaiņa uzgāšanu otram pat neiedziļinoties, bet impulsīvi reaģējot uz patīk/nepatīk sajūtām….tā nav kritika!…

    …daudzus kaitina, ja tiem tiek prasīts pamatojums “konstruktīvai kritikai”, tad viss apstājas pie – visi maitas, visi zagļi, tādi pat kā TP….ja kritizējam, tad ar pamatojumu, nevis spļaudāmies pa labi un kreisi, un pēc tam jūtamies atviegloti – redz, kā es pateicu!…. ”

    zanE, pati neredz baļķi savā acī. Pazuda jo saprata ka nevarēs izlocīties kad skaidri jāatbild.

    +3
    -9
    Atbildēt

    0

    peerku > Pēterītis 27.02.2014. 12.59

    > aldis

    Vienotībai tāpēc vēl jo vairāk jāstrādā ar tīrām rokām. Principi vai nu ir vai to nav. Tāpat kā nevar būt pa pusei stāvoklī, tāpat arī Vienotība nedrīkst atteikties no principiem, kad tie tai nav izdevīgi.

    +5
    -10
    Atbildēt

    0

    Antra > Pēterītis 27.02.2014. 20.19

    aldis

    Izskatās, kāds te sacerējies nodot visu valsti lielākā kretīna rokās,

    Šā brīža lielākam kretīnam absolūti sakrīt domas ar SC par satiksmes, iekšlietu, ārlietu un ekonomikas ministriem, pilnīga vienprātība par katastrofāla demogrāfiskā piesārņojuma radīšanu, dalot uzturēšanas atļaujas krievu bandītiem un čekistiem.

    Tici man, pēc tam, kad Dombrovskis būtu nopratināts ar melu detektoru, vienalga, par AB, PV, LM, UA, Gudrona dīķiem, koķetēšanu ar Sprūdžu, Kozlovski, Kīli, Bordānu, vai izrēķināšanos ar Grendes kundzi, Tev neatrastos argumentu, lai pašam nepaņemtu dzelzs trubu un neizdauzītu visus atlikušos sūdus, kas tam čekas kājslauķim galvā.

    Jau rakstīju, ka vispareizākais tam būtu doties uz ASV vēstniecību, aizvikt līdzi savu skeletu skapi un antresolu un lūgt to iekļaut “Liecinieku aizsardzības programmā”, jo nevar zināt, kā viss iegrozīsies. Vēl dažas dienas atpakaļ Janukovičs arī nedomāja, ka tam sieviešu drēbēs panikā nāksies mukt.

    +1
    -5
    Atbildēt

    0

    kristaps_drone > Pēterītis 27.02.2014. 13.31

    “Vienotība ir pirmā, kura veidojas par civilizētas demokratiskas valsts partiju.” – uj, uj, novelc rozā brilles! V ar katru dienu kļūst arvien līdzīgāka TP tās pastāvēšanas pēdējos mēnešos.

    “Pirmo reizi makroekonomikas līmenī valsts ir sakārtota.” – jā, valsts tik tiešām ir “sakārtota”, tālāk vairs nav ko sakārtot…

    +6
    -10
    Atbildēt

    0

    andris902 > Pēterītis 27.02.2014. 13.31

    ….principi?…uh, kā mums patīk skaļi vārdi!…kā tur palika ar to kritiku?…piemetīsim pagalīti, lai tas gunskurs nenodziest?….

    …Aldis pareizi norādījis – vai sabiedrību sajūsmina konkursa kārtībā notiekošais KNAB?…cik ilgu laiku prasīja jaunu priekšnieku iecelšana un kāds ir rezultāts?…vai Satiksmes ministram bija jāgaida vēl kāda “interesanta” dokumenta parakstīšana, kas neizdevīgs valstij?….vai ar noklausīšanās skandālu, kurš draud izčākstēt – ir par maz?…bet….varbūt šī niknā pretstāvēšana Augustovskas nokļūšanai “Lidostā” var apdraudēt labi atstrādāto kolektīvo darbu Lidostas valdē?….

    …tie, kas ir raduši ņaudēt, naudēs arī tad, ja Augustovska valdē būtu nokļuvusi konkursa kārtībā, jo tādi esam – mūždien neapmierināti un gatavi apgrauzt pamestu kaulu….Satiksmes ministrs ir uzņēmies atbildību – tad prasīsim to, ja kas noies greizi, bet pirms laika – nečīkstēsim un nevaimanāsim….

    +8
    -10
    Atbildēt

    0

    Ieva Priedenfelde > Pēterītis 01.03.2014. 09.15

    Principi vai nu ir vai to nav. Tāpat kā nevar būt pa pusei stāvoklī, tāpat arī Vienotība nedrīkst atteikties no principiem, kad tie tai nav izdevīgi.
    ============
    Jaunups, Titavs, Zaķis, Reirs. Kādus principus šie kungi ir aizstāvējuši? Piseniekos sastājās tā saucamie “nacionāļi” un sorosīti. Par kādiem principiem ir runa? Sabiedrība citai politikai – Šķēles atbalstītāji, miljonāri, pēkšņi kļūst par sociāldemokrātiem. Kādi principi var būt šādam frankenšteinam?

    +1
    -3
    Atbildēt

    0

    andris902 > Pēterītis 27.02.2014. 14.04

    …Viedoklis_lv….ja vēlies, lai Tevi uztvertu par nopietnu oponentu – centies izvairīties no atsaucēm uz portālu pietiek.com…

    …tie, kuri barojas no sistematizēti atlasītiem atkritumiem – nav manas uzmanības vērti…piedod!…

    +11
    -7
    Atbildēt

    0

peerku 27.02.2014. 09.01

Vienotības Āboltiņa, atkal zviegdama par žurnālistu uzrādīto “savējo” problēmu partijā, domā, ka mēs, vēlētāji, esam akli, stulbi un bez atmiņas. Latviešiem ir teicieni: “gardāk smejas tas, kas smejas pēdējais” un “cāļus skaita rudenī” (pēc vēlēshanām),- tad arī paskatīsimies, kā mums ar to atmiņu.

+11
-12
Atbildēt

15

    Antra > peerku 27.02.2014. 11.18

    Skumjais Bruņinieks

    Vai mēs te par manu, niecīgo personu, vai par kremļa lētām padauzām, sabotierēm, kuras aizdedzina labības laukus, samet akās beigtus suņus un iezāģē tiltu balstus, par Voldiņiem?

    +2
    -11
    Atbildēt

    0

    Antra > peerku 27.02.2014. 10.34

    zanE …

    ….Vienotība ir pelnījusi kritiku par daudz ko, bet pārnest to visu uz vienu personu

    Pēc tam, kad ZRP biedri pēc Zatlera paziņojuma par Latvijas pamešanu zem SC tankiem, saliedējās ap to kremļa mauku ciešākās rindās, katra no tām padlām ir 100% vainīga visos Zatlera pastrādātos noziegumos. To sauc par kolektīvo vainu, no kuras atkratījās Olšteina sirdsapziņas sešinieks. Varbūt pragmātiķi, kam vesels pašsaglabāšanās instinkts, jo noziegums, dzimtenes nodevība, nevar būt un nekad netiks dzēsts.

    Par Dombrovski un Āboltiņu jāatbild visiem Vienotības biedriem, bet īpaši PS, kas būdama partijā lielākā frakcija, atļāva sevi vadīt tādām sūdvabolēm un vēl padevās Šķēles iesūtīto kurmju, čekas mērgļu, Štokenberga un Pabrika ultimātiem.

    +4
    -10
    Atbildēt

    0

    Antra > peerku 27.02.2014. 10.59

    Pelmenis

    Tautas partiju galvenokārt pazudināja tas, ka tās alkatība bija pārsniegusi valsts finansiālās iespējas

    Vai tad ko tādu mūsu daudzcietusī valsts var atļauties?

    http://www.pietiek.com/raksti/papildinats_-__hipoteku_banka__izglabusi_dombrovsku_gimenes_uznemumu_no_maksatnespejas,_atlikusi_paradu_atmaksu_vel_uz_cetriem_gadiem

    http://www.diena.lv/latvija/zinas/varam-nolemusi-pieskirt-papildu-finansejumu-incukalna-gudrona-diku-sanacijas-projektam-14045680

    Ar ko domāja tas mēsls, kad bābu, kuras iedzimtais stulbums un neizmērojamā alkatība izputināja paša ģimeni, ieliek valsts amatā, lai viņa to pašu izdarītu ar valsti?

    http://www.pietiek.com/raksti/dombrovska_padomniece_bukane_ventspils_osta_sak_pelnit_vel_labak

    +5
    -10
    Atbildēt

    0

    Antra > peerku 27.02.2014. 20.28

    Skumjais Bruņinieks

    Ja, Dies nedod, no austrumiem nāks naidnieks

    Tad primārā mērķauditorija būs nodevēji, V/ZRP, pēc tam 5. kolonna.

    +1
    -5
    Atbildēt

    0

    andris902 > peerku 27.02.2014. 10.23

    ….DD1…Tu pati ļoti labi zini, ko pie mums sauc par “kritiku” – samazgu spaiņa uzgāšanu otram pat neiedziļinoties, bet impulsīvi reaģējot uz patīk/nepatīk sajūtām….tā nav kritika!…

    …daudzus kaitina, ja tiem tiek prasīts pamatojums “konstruktīvai kritikai”, tad viss apstājas pie – visi maitas, visi zagļi, tādi pat kā TP….ja kritizējam, tad ar pamatojumu, nevis spļaudāmies pa labi un kreisi, un pēc tam jūtamies atviegloti – redz, kā es pateicu!….

    +9
    -12
    Atbildēt

    0

    kristaps_drone > peerku 27.02.2014. 13.35

    “….Vienotība ir pelnījusi kritiku par daudz ko, bet pārnest to visu uz vienu personu – ne produktīvi, ne saprātīgi…. ” – kāpēc? Jo vienotība ir Āboltiņa, un Āboltiņa ir vienotība.

    +7
    -10
    Atbildēt

    0

    Ieva Priedenfelde > peerku 01.03.2014. 08.32

    Es, savukārt, ļoti labi zinu, ka Vienotība ir TP-2 un vēlu tai skuju taku. Jo ātrāk, jo labāk.

    +1
    -3
    Atbildēt

    0

    raimondsb_mail_lv > peerku 27.02.2014. 12.46

    to altin yildiz

    Ja, Dies nedod, no austrumiem nāks naidnieks, uz Jūsu palīdzību jau varēs cerēt. Būs mums abiem kopā cīnīties un kaut tos utainos, nulle diez vai nāks palīgā aizstāvēt Dzimteni. Nulle, ērti iekārtojies rietumos, sēdēs mīkstā dīvāniņā, sūks aliņu un skatīsies BBC ziņas, kas vēstīs par kaujām Latvijā.

    Tad jau varēs redzēt, kurš ir “kaku stumdītājs”, kurš ne.

    Generāl, kāds vispār ir noskaņojums valstī, vai ir daudz godavīru, uz kuriem var paļauties? Vai Parādnieka kungs nepievils, vai nepietaisīs viņš bikses pie pirmajiem šavieniem?

    +4
    -6
    Atbildēt

    0

    andris902 > peerku 27.02.2014. 09.58

    ….tikai nevajag runāt visu vēlētāju un…kā jau te pierasts – visas tautas vārdā….

    ….Vienotība ir pelnījusi kritiku par daudz ko, bet pārnest to visu uz vienu personu – ne produktīvi, ne saprātīgi….

    +10
    -12
    Atbildēt

    0

    Antra > peerku 27.02.2014. 10.47

    DD1

    gluži otrādi,- vēlos, lai tā attopas pims nav par vēlu.

    Baidos, ka audu destrukcija tai slimā organismā jau pieņēmusi neatgriezeniskas formas.

    +8
    -9
    Atbildēt

    0

    peerku > peerku 27.02.2014. 10.05

    > zanE

    Pēdējā laikā Vienotība ir pelnījusi kritiku par pārāk daudz ko. Pilnīgs déjà vu, kā tas jau reiz bijis ar Tautas partiju, kad (TP) virsotne domāja, ka drīkst atļauties da jebko,- tauta sagremos. Galu gala tauta vairs nevēlējās sagremot. Es personīgi nebūt nevēlu Vienotībai Tautas partija likteni, gluži otrādi,- vēlos, lai tā attopas pims nav par vēlu.

    +11
    -10
    Atbildēt

    0

    inta_s > peerku 27.02.2014. 10.28

    zanE,

    Vienotība pārkāpa deklarēto principu ka valsts uzņēmumu valdēs nedrīkst likt savējo bez konkursa bet tikai ar atklātu konkursu kur visiem iespēja pretendēt?

    Jā vai nē?

    +12
    -9
    Atbildēt

    0

    raimondsb_mail_lv > peerku 27.02.2014. 10.30

    to DD1

    Pareizas domas no Jums nāk ārā šorīt. Tikai jāatcerās, ka visu Vienotības puvumu uz Āboltiņu novelt nav pareizi. Āboltiņa nevarētu tik nekaunīgīgi rīkoties, ja viņai nebūtu vienprātīga atbalsta pārējo vidū. Tas “orgāns”, kas nosaka partijas politikas virzienu(valde) arī ir degradējies.

    Pareizi zanE saka, Vienotībā ne tikai Āboltiņa ir vainīga – vainīgi ir arī visi pārējie, kas atļauj to darīt. Delnas laikos Čigāne(kad vēl nebija tikusi pie siles) ar putainu pakaļu skrēja un protestēja, kad TP Šķēle un Šlesers bīdīja savējos siltās vietās. Bet tagad kapa klusums no Vienotības “godīgajiem”, Čigāne un Čepāne pat nenosarkst vairāk.

    +7
    -4
    Atbildēt

    0

    Zane Pavāre > peerku 27.02.2014. 10.36

    Man gan liekas, ka tās paralēles ar TP nav tik viennozīmīgas. Tautas partiju galvenokārt pazudināja tas, ka tās alkatība bija pārsniegusi valsts finansiālās iespējas, turpretī Vienotībā drīzāk novērojams tāds kā vispārējs dzīves apnikums, visi vienkārši atmetuši ar roku un atbildību uzticējuši no malas pieaicinātiem likvidatoriem – Straujumai, Matīsam un co. Man arī žēl par Vienotību, bet diemžēl politiķi ir tikai mūsu kalpi, nevis vergi – ja pašiem nav intereses par savu partiju, tad ar varu nepiespiedīsi.

    +9
    -5
    Atbildēt

    0

    raimondsb_mail_lv > peerku 27.02.2014. 11.04

    to altin yildiz

    Sveiks General!

    Pēc katras periodiskās Jūsu nika nomainīšanas var apmēram saderēt, cik ilgi spēsiet būt pieklājīgs un, kad sāksies Jūsu “nesaturēšana” un (perdon) “pļūtīšana”.

    Apmēram pēc nedēļas, divām var jau gaidīt Jūsu slavenos tekstus par “kaku stumdītājiem”, jo, cik noprotams, šis temats Generālim sevišķi tuvs.

    PS

    Varbūt tomēr turpināsim ārstēšanas kursu, žēl, ka aizmukāt no pēdējām procedūrām? Cik ilgi vēl skraidīsiet pa pasauli tāds pusizārstēts un smīdināsiet publiku?

    +12
    -2
    Atbildēt

    0

peerku 27.02.2014. 14.24

> zanE

Jums tāda pusaudžu beznosacījumu mīlestība pret Vienotību un bezargumentu naids un noliegums pret pietiek.com

+7
-9
Atbildēt

7

    Antra > peerku 01.03.2014. 11.37

    DikembeSakamoto

    Vienotības “pravda”. Vari trīs reizas minēt.

    0
    -3
    Atbildēt

    0

    peerku > peerku 27.02.2014. 15.33

    > zanE …DD1…

    “pajautāšu arī Tev – birkas ar skoču līmē?”

    Mūsu ping pong(s) var būt bezgalīgs. Palasi Pietiek.com,- tici man vismaz lielai daļai Tev būs jāpiekrīt.

    Es tikai gribēju teikt, ka Vienotība pēdējā laikā izdara daudz kļūdu un ja mēs, viņu vēlētāji, to redzam, tad citiem ir trumpji rokās.

    +6
    -9
    Atbildēt

    0

    Ieva Priedenfelde > peerku 01.03.2014. 09.27

    zanE, kāda ir alternatīva “miskastei” pietiek.com?

    +1
    -3
    Atbildēt

    0

    andris902 > peerku 27.02.2014. 15.27

    …DD1…pajautāšu arī Tev – birkas ar skoču līmē?… :)

    …vai tas, ka nepievienojos pūļa instinktu vadītām refleksijām, tas padara mani par beznosacījumu mīlestības upuri?…kā jau rakstīju komentētājam Viedoklim_lv, ja pietiek.com kādam ir “patiesības ministrijas” vietā – man jāsāk šaubīties par šī cilvēka prāta spējām…

    +7
    -8
    Atbildēt

    0

    peerku > peerku 27.02.2014. 16.24

    > zanE

    “lato lapsas un margēvičas puspatiesības, kuras tiek radītas atsevišķu politiķu, amatpersonu, partiju apķēzīšanai”

    Vai tā nav birka? :))

    +7
    -8
    Atbildēt

    0

    andris902 > peerku 27.02.2014. 16.15

    …piedod!…nelasīšu!…ir cilvēki, kuriem interesē “smalko aprindu” hronikas, viņu dzeltenums un personāžu guļamistabas dzīve, ir citi – kuriem patīk pa miskastēm rakņāties, atrast izlietotu konfekšu papīriņu un par to sacerēt “stāstu”….vēl kādi bez meksikāņu seriāliem nevar dzīvot…nepiederu nevienai no šīm grupām….lato lapsas un margēvičas puspatiesības, kuras tiek radītas atsevišķu politiķu, amatpersonu, partiju apķēzīšanai patīk ļautiņiem, kuri paši nav spējīgi ne sekot līdzi politiskajiem notikumiem, ne izdarīt secinājumus, bet ar paplestu muti gaida priekšā noliktu dekorētu s*** un pārtiek no tā – var turpināt lasīt pietiek.com un uztvert to kā “žurnālistiku”….

    P.S. …interesanta aina ieskicējas, kad pavēro, kuriem tepat ir.lv šie murgojumi ir līdzvērtīgi Bībeles pravietojumiem….nessi par to aizdomājusies?…

    +8
    -8
    Atbildēt

    0

    andris902 > peerku 27.02.2014. 17.06

    …DD1….lai beigtu neauglīgu domu apmaiņu, pajautāšu – cik Tu ziedoji lapsam, lai ieraudzītu avīzi pirms vēlēšanām par SC darbības apkopojumu?….

    …neziedoji?…neinteresēja?…ziedoji, bet nesagaidīji?….secinājums?….

    +8
    -7
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu