"Astro'n'out" jubilejas koncerta "Galleria Riga" pazemes autostāvvietā • IR.lv

“Astro’n’out” jubilejas koncerta “Galleria Riga” pazemes autostāvvietā

28
Grupa "Astro'n'out". Publicitātes foto

“Galleria Riga” pazemes autoparks jeb 2.stāva autostāvvieta tiks pārvērsta par koncertzāli un “klubu” vienuviet

Latviešu indie roka grupa “Astro’n’out” šovakar, 8.oktobrī plkst.20.30 “Galleria Riga” pazemes autostāvvietā sniegs desmit gadu jubilejas koncertu, raksta aģentūra LETA.

Šajos svētkos “Astro’n’out” būs sagādājuši dāvanu saviem klausītājiem – albuma “Lauvas” pārizdoto angļu versiju “Lion’s share”, ko paredzēts atrādīt arī kaimiņvalstīs. Koncertā skanēs dziesmas no jaunākā albuma gan latviešu, gan angļu valodā, bet jo īpašs šis koncerts būs tiem draugiem, kuri ir kopā ar grupas mūziku jau no pirmsākuma, jo programmā atkal tiks iekļautas mīļākās dziesmas no pirmajiem albumiem. 

Koncerta īpašais viesis būs lietuviešu elektro indie popa dziedātājs Marks Palubenka. Mūziķi šovasar bija iespējams dzirdēt arī “Positivus” festivālā uz “I love You” skatuves. Pagājušajā gadā Palubenka saņēmis vairākus prestižākos Lietuvas mūzikas apbalvojumus un ir viens no Lietuvas populārās mūzikas skatuves šī brīža populārākajiem māksliniekiem. 2012.gadā viņš laida klajā savu debijas albumu “no fun in 101”. “Rīgā ir daudz lielisku koncertvietu, tomēr mums gribējās jaunu izaicinājumu, radīt pašiem savu neatkarīgu telpu. “Galleria Riga” pazemes autoparks jeb 2.stāva autostāvvieta tiks pārvērsta par koncertzāli un “klubu” vienuviet – un, protams, tas būs nebijis eksperiments un piedzīvojums mums pašiem,” par koncerta vietas izvēli stāsta “Astro’n’out” dalībnieki. 

Biļetes  cena Ls 9. Biļetes nopērkamas www.bilesuserviss.lv

Komentāri (28)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu