Prezidenta vērtējums • IR.lv

Prezidenta vērtējums

16
Latvijas iedzīvotāji, aprēķinājuši savu nākotnes pensiju valsts portālā "Latvija.lv", šokēti par iegūto rezultātu. Valsts prezidents Andris Bērziņš, kurš saņem lielāko pensiju, norādīja, ka portālā pieejamais rīks nav tehniski pilnīgs. "Tur vēl jāpiestrādā, lai varētu tiešām iegūt pilnvērtīgu rezultātu atkarībā no situācijas," teica Bērziņš.
Māris Bišofs

Komentāri (16)

janazakovica 08.02.2013. 09.35

par ko prezi-dentam valstij-tas ir nodoklu maksataajiem ir jamaksaa 5000 ls pensija par to ka vins lembim un vel daziem palidzeja izzagt un privatizet dazas valsts bankas un citus ipasumus..normalaa valsti vins sedetu cietumaa par valsts mantas izlaupisanu lielos apmeros..bet seit vins ir prezidents-vargi runajosaa galva..savai karjerai vins var pateikties savam lemumam savlaicigi iestaties komunistiskajaa partijaa..no turienes ari aug visas kajas..

+16
-1
Atbildēt

0

ligakalnina 08.02.2013. 09.23

Valstij vajadzētu atzīt, ka daudzas lielas pensijas iegūtas ( nevis nopelnītas), nelikumīgi, vai, vismaz, negodīgi, grūti iedomāties, kā Latvijas Satversmei atbilst fakts, kad deputāti pieņem pensiju likumu “savējiem”, kad varēja paņemt bankā kredītu un “nopelnīt” sev tūkstošus lielu pensiju ar vienu vienīgo iemaksu socialajā budžetā, manuprāt, Bojāra laikā tika tāds

-2
Atbildēt

4

    dace_ampermane > ligakalnina 08.02.2013. 18.26

    rudolfspiepe

    buļļa sūds

    0
    0
    Atbildēt

    0

    gundega_heiberga > ligakalnina 08.02.2013. 20.19

    Dzeri, Krievijā tagad formulējuši īsāk: NETAUPI UZ SEVI – PAR TO PARŪPĒSIES VALSTS.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    aivars_silins > ligakalnina 10.02.2013. 07.10

    Nemaz nerunājot par to, ka pensijas apr. formula mums mainīta neskaitāmas reizes, un cilvēki, kam ir vienāds stāžs un vienāda alga, var saņemt pensijas, kas atšķiras pat divreiz, kur te ir tā “viena taisnība” visiem?
    —————————————————————————
    Mūsu pensiju sistēma ir totāli netaisnīga, to var saprast tikai tāds, kurš pats saskāries ar šo netaisnību. Bet uz izmaiņām nav nekādu cerību, jo mūsu politiķiem cilvēku labklājība nu galīgi nav prioritāte. Diemžēl.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    dace_ampermane > ligakalnina 08.02.2013. 09.42

    dzeris49 +++++++++++ Valstij vajadzētu atzīt, ka daudzas lielas pensijas iegūtas ( nevis nopelnītas), nelikumīgi, vai, vismaz, negodīgi, grūti iedomāties, kā Latvijas Satversmei atbilst fakts, kad deputāti pieņem pensiju likumu “savējiem”, kad varēja paņemt bankā kredītu un “nopelnīt” sev tūkstošus lielu pensiju ar vienu vienīgo iemaksu socialajā budžetā, manuprāt, Bojāra laikā tika tāds likums pieņemts, dabiski, kad visi, kam vajadzēja, bija sev pensijas “uztaisījuši”, likumu pēc pāris mēnešiem atcēla.

    neizsauc ne mazāko izbrīnu, šajā komunistu iekārtotajā un mafijas pārvaldītajā valstī tieši tā varētu būt :)

    +5
    -2
    Atbildēt

    0

Janis 08.02.2013. 13.11

Prezidents runā par pensijām. Dzīva komēdija. :)
Vēl varētu pakomentēt par ES līdzekļu izlietojumu tam neparedzētiem mērķiem (SIA “Kājiņas B”?).

+13
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu