Jau trešo gadu Latvijā Global Management Challenge aicina pierādīt savas biznesa vadības spējas • IR.lv

Jau trešo gadu Latvijā Global Management Challenge aicina pierādīt savas biznesa vadības spējas

32

Jau trešo gadu pasaulē lielākās biznesa stratēģiskās vadības sacensības Global Management Challenge aicina Latvijas uzņēmumu vadītājus, uzņēmējus, speciālistus, studentus un citus interesentus piedalīties attīstošās un aizraujošās sacensībās, kas jau kopš 1980. gada notiek vairāk nekā trīsdesmit valstīs. 

Global Management Challenge ir efektīvs biznesa un uzņēmuma vadības prasmju treniņš, kas, neradot reālus riskus, ļauj sacensību dalībniekiem iegūt starptautiska biznesa vadīšanas pieredzi un kopīgā darbā saliedēt komandu. 


Global Management Challenge dalībnieku galvenais uzdevums ir virtuāla uzņēmuma vadīšana ar mērķi panākt augstāko uzņēmuma akciju vērtību salīdzinājumā ar konkurentiem. Sacensību laikā dalībnieki attīsta savas stratēģijas izstrādes, finanšu vadības, menedžmenta, uzņēmuma darbības analīzes, lēmumu pieņemšanas, komunikācijas, līderības, pārmaiņu vadības, laika plānošanas, komandas vadības un citas prasmes. 

 

Gitāna Dāvidsone, sacensību organizatore, SIA O.D.A. valdes locekle: „Global Management Challenge ir kā koncentrēts un ļoti praktisks mācību kurss iesācējiem biznesā un uzņēmumu vadīšanā un izaicinošs pārbaudījums jau pieredzējušiem vadītājiem. Šīs sacensības būs aizraujošas gan tiem, kas grib praksē pārbaudīt teorētiskus modeļus, gan arī tiem, kas biznesā vairāk paļaujas uz savu iekšējo izjūtu.”

 

Global Management Challenge Latvijas uzvarētāji 2012.gada aprīlī dosies uz Kijevu, kur 35 valstu konkurencē cīnīsies par uzvaru sacensību starptautiskajā finālā.

 

Komentāri (32)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu