Būs jauna animācijas filma par Loti • IR.lv

Būs jauna animācijas filma par Loti

20

Augusta beigās pirmizrādi piedzīvos animācijas filma Lote un Mēness akmens noslēpums 

Patlaban filmu studijā Rija notiek beidzamie darbi pie animācijas filmas Lote un Mēness akmens noslēpums, kuras pirmizrāde plānota augusta beigās, raksta aģentūra LETA. Lote un Mēness akmens noslēpums ir otrā pilnmetrāžas animācijas filma par dzīvespriecīgās suņu meitenes Lotes un viņas draugu piedzīvojumiem, kas solās būt tikpat aizraujoša, krāsaina un jautra kā pirmā animācijas filma Lote no Izgudrotāju ciema, kura pirmizrādi piedzīvoja 2007.gadā.

 Šoreiz filmas stāsts būs par noslēpumaino Mēness akmeni. Ir daudz varoņu, kas alkst to atrast, un katram ir savas idejas, ko ar to iesākt. Lote un Klauss savā aizraujošajā ceļojumā satiks vairākus krāsainus un īpašus filmas varoņus. Katra no šīm tikšanās reizēm palīdzēs Lotei iemācīties ko jaunu par pasauli. 

Patlaban studijā Rija notiek filmas ierunāšana, kur tēlos iedzīvojas populāri latviešu aktieri. Tāpat kā iepriekšējā, arī jaunajā filmā dziesmas iedziedājis Renārs Kaupers. Filmas pirmizrāde paredzēta 26.augustā vienlaicīgi vairākās Latvijas vietās – Rīgā, Liepājā, Ventspilī, Talsos, Valmierā, Siguldā, Daugavpilī un citviet.

Komentāri (20)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu