Ventspilī dzīvojamās mājas kāpņu telpā noslepkavota pastniece • IR.lv

Ventspilī dzīvojamās mājas kāpņu telpā noslepkavota pastniece

25
Foto: Andrejs Terentjevs, F64
Dita Krauze

Noslepkavotā pasta darbiniece iznēsājusi pensijas

Sestdienas pēcpusdienā, ap plkst.18, kādas dzīvojamās mājas kāpņu telpā Katoļu ielā Ventspilī atrasta noslepkavota pastniece. Saskaņā ar policijas rīcībā esošo informāciju pastniece mirusi pēc saņemta sitiena pa galvu, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Jolanta Knīse.

Zināms, ka šī pastniece iznēsājusi pensijas, tomēr Knīse ne apstiprināja, ne noliedza, ka uzbrukums noticis laupīšanas nolūkos. Noslepkavotā sieviete atrasta piecstāvu mājas augšējā stāvā, kur staigā mazāk cilvēku. Tas ir ticamākais iemesls, kādēļ noslepkavotā pastniece atrasta tikai vakarā, lai gan pastnieki iznēsā pastu un pensijas dienas pirmajā pusē, piebilda Knīse.

Aizdomās turamo un aizturēto pagaidām nav, un policija turpina izmeklēšanu. Izmeklēšanas interesēs plašāka informācija pašlaik netiek sniegta.

Latvijas Pasts izsaka visdziļāko līdzjūtību un apņemas darīt visu iespējamo, lai sniegtu palīdzību izmeklēšanas iestādēm maksimāli ātrai apstākļu noskaidrošanai.

Komentāri (25)

qxamo 19.03.2011. 23.56

Mīļais cilvēk, lauku pensionāriem lielākoties nav nekādu kontu. Vietās, kur nav pasta nodaļu, nav jēgas arī no PNS konta. Ja nav bankomātu, kur izņemt naudu, kāda jēga no bankas konta vietā kur tev atbrauc labi ja autoveikals?

+2
0
Atbildēt

0

Gatis 20.03.2011. 00.24

Kad paliek vecs un slims, līdz bankomātam vairs nevar aiziet arī Rīgā

+1
0
Atbildēt

0

Janka, Janic 21.03.2011. 06.48

Lembe arii tavaa lemburģijaa nav kaartiibas , ko lielies ka tev viss perfekti?

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu