Bobijs Makferins un bērni • IR.lv

Bobijs Makferins un bērni

21

Šodien notiek festivāla "Rīgas ritmi" noslēguma koncerts.

"Rīgas ritmu" pavasara koncertsesija noslēgsies 30.aprīlī, kad Rīgas Kongresu namā uzstāsies pasaules slavenais vokālists Bobijs Makferins, piedaloties Čikāgas bērnu korim (Chicago Children Choir) Žozefīnes Lī vadībā.

Rīgā notiekošajā koncertā Makferins klausītājus iepazīstinās ar kompozīcijām no albuma "VOCAbuLarieS", kas tika nominēts trīs "Grammy 2011" kategorijās.

Makferins ir viens no ievērojamākajiem džeza vokālās mākslas novatoriem un improvizatoriem, četru oktāvu balss īpašnieks, kurš ritmu un savu balsi pārvalda tik labi, ka viens pats spēj imitēt vairāku cilvēku vienlaicīgu dziedājumu. Paralēli tam Makferins ir arī klasiskās mūzikas diriģents. Savas muzikālās karjeras laikā Makferins ieguvis desmit "Grammy" balvas.

 

Komentāri (21)

edge_indran 31.03.2017. 11.37

————-Ludmila Sočņeva:”Блестящее знание истории. И триумф качественной Скандинавской журналистики!”

========================================================================================

Zināt – tas jau automātiski nenozīmē saprast. Skat’, gluži kā Latvijā nonievā K.Ulmani un V.Munteru, tā Somijā J.Pāsikivi un U.Kekonenu. Kā tādās reizēs izsakās – dr. Gebelsa kantora žurnālistikas kvalitāte tiek uzlabota un uzlabota:

” Vērts atcerēties, ka finlandizācija laupīja Somijai iespēju rakstīt pašai savu oficiālo vēsturi un tās sabiedrībai ‒ veidot neatkarīgu viedokli par Krieviju. ”

No Sofi Oksanenas runas, kas nolasīta Ennam Sosāram veltītā konferencē Tallinā.

http://www.punctummagazine.lv/wp-content/uploads/2017/03/sofi-lecture.jpg

http://www.punctummagazine.lv/2017/03/28/klusesana-jus-nepasargas/

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu