Likvidēta firma restorāna “Sēnīte” atjaunošanai • IR.lv

Likvidēta firma restorāna “Sēnīte” atjaunošanai

23
Ekrānšāviņš no db.lv

Īpašnieki cerēja uz Eiropas Savienības fondu naudu restorāna rekonstrukcijā

Likvidēta firma, kas apsaimniekoja kādreiz tik populāro restorānu “Sēnīte”, kas atrodas uz Vidzemes šosejas. Komercreģistra informācija liecina, ka ieraksts par SIA “Restorāns Sēnīte” likvidēšanu izdarīts 12. oktobrī, ralsta portāls db.lv. Vēl nesen “Sēnītes” līdzīpašniekam Ivaram Strautiņam bija lieli plāni, taču neesot izdevies piesaistīt Eiropas Savienības naudu.

Portāls atgādina, ka Strautiņš pērn stāstīja, ka jau sen ir izstrādāts viesnīcas projekts, cerot uz Eiropas Savienības fondu līdzekļiem, taču noteikumu maiņas dēļ uzņēmums varēja tikt pie 300 tūkstošiem nepieciešamo 5 – 10 miljonu latu vietā. Projekts paredzēja trīsstāvu viesnīcas, boulinga zāles un SPA centra izbūvi.

Uzņēmuma līdzīpašnieks, "Turības" valdes priekšsēdētāja vietnieks Guntis Urlovskis portālam "Delfi" teica, ka objekts "izlikts nekustamo īpašumu biržā, tai skaitā uz Krieviju" ar mērķi atrast investoru piecus miljonus latu vērtajā projektā. Taču, "ja kāds nāks ar nepieklājīgi labu piedāvājumu", pašreizējie īpašnieki varētu apsvērt arī "Sēnītes" pārdošanu, lai gan labprātāk īpašnieki vēlētos objektu attīstīt kopā ar kādu investoru.

Kā vēsta db.lv, SIA “Restorāns Sēnīte” tika dibināts 2003.gada 3.novembrī.

Komentāri (23)

Lng 19.10.2010. 15.59

Manuprāt “Sēnīte” bija jau “padomju laikmetā” un Strautiņš to tikai prihvatizēja.Bet tas nav galvenais,galvenais ka tādi nu mums ir tie “lablatvieši”,kā no siles nost tā bankrots klāt.

+13
0
Atbildēt

1

    Valdis Ādamsons > Lng 19.10.2010. 22.28

    Objekts patiesībā ir unikāls no būvniecības vēstures un konstruktīvā risinājuma viedokļa. Ēku uzbūvēja Valmieras,liekas, Patērētāju b-bas būvniecības (agrāk: celtniecības) pārvalde, jo citām nebija drosmes ķerties pie pirmās un vienīgās Latvijā, pagaidām, monolītā betona čaulas pārseguma izbūves. Sarežģītākais šajā procesā, ņemot vērā psrs laiku “sasniegumus” būvtehnoloģijā, bija izbūvēt sfērisku ieveidni!

    +1
    0
    Atbildēt

    0

andrisskrastins 19.10.2010. 16.39

Žurnālisti, nu lūdzu…Pats restorāns likvidēts tika jau labu laiku atpakaļ. Šis ir pilnīgi svešs uzņēmums, kas nopirka pleķi, un cerēja uz smuku naudu izkombinētu no ES kabatas.

Domāju, ka viss norims, pleķi pārdos un tajā vietā beidzot kaut kas reāls uztaps. Un nevajag tur viesnīcu vai SPA – vajag normālu lielu lielceļa restorānu/krogu un ‘resting place’ priekš tālbraucējiem.

+11
0
Atbildēt

3

    andrisskrastins > andrisskrastins 19.10.2010. 20.16

    Jā, ja tā padomā, tev varētu būt taisnība. Pilnīgi svešs nav. Bet saistība ļoti neliela.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    gundega_heiberga > andrisskrastins 19.10.2010. 19.40

    Cik pilnīgi svešs – vai SĒNĪTE nebija tās pašas izputinātās “Turības” uzņēmums ?

    +2
    0
    Atbildēt

    0

    Andris > andrisskrastins 19.10.2010. 21.00

    Par vēlu, tur jau ir uzceltas “Sorbas” 500 m attālumā. Turklāt braucējiem piestāt pie “Sorbām” ir vieglāk, abām plūsmām (Valm.-Rīga un Sigulda-Rīga).
    Pirms Sorbu parādīšanās Sēnītei vēl bija kaut kāds izredzes atdzimt, bet tagad vairs nav.

    +3
    0
    Atbildēt

    0

austrisv 19.10.2010. 15.47

Vēl nesen “Sēnītes” līdzīpašniekam Ivaram Strautiņam bija lieli plāni, taču neesot izdevies piesaistīt Eiropas Savienības naudu.

Vai tas ir tas pats vecais Strautiņš no Rīgas piena kombināta un lielais PLL atbalstītājs!???
Tas citāts gan foršs par to ES naudu, bet manuprāt vecajam puikam neizdevās piesaisīt Latvijas budžeta naudu, jo PLL netika pie valsts maka!
vai tik ne tādēl Sēnītes bēdīgais gals tika leģitimēts, liekas 12.oktobrī, bez cerībām uz atdzimšanu! Ar to arī apsveicu paputējušos lielkapitālistus. Tagad vēl foršāks skats pie Sēnītes , jo šosejas viadukti ir tādā stāvoklī, kā pēc atomkara, tad nu vēl viens grausts Sēnīte tajā ainā labi iederēsies!
Ak, cik slikti iet Strautiņam!

+11
-1
Atbildēt

3

    austrisv > austrisv 20.10.2010. 15.07

    Tiešām ,paskatoties uz sarūsējušajām margām,kuras ieskauj labi izremontētos viaduktus, iespaids rodas, ka remonts tiešām bijis pavisam nesen!

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Sakne > austrisv 20.10.2010. 14.29

    Rodas jautājums, kad jūs pedējo reizi esat braukuši pa Sēnītes viaduktiem?, tie jau labu laiku atpakaļ saremontēti un diezgan kvalitatīvi.
    “Sēnīti” gan žēl, daudz jauku atminu ar šo restorānu saistās, un gatavoja tur izcili, ne jau velti savlaik pavārus aizrāva apkalpot Maskavas olimpiādi.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Janka, Janic > austrisv 19.10.2010. 15.58

    … taisniiba , lablatvieši naaviigi cereeja ka tiks pie Eiropas piķa un liidzfinanseejumu paņems no valsts , tur buutu krietns kaasiens , tajaa krogaa buutu norakstiijuši miljonus , to viņi labi prot , … Strautiņš vecais pateereetaaju biedriibas šefs , liidziipašnieks visos tirgos un pagastu bodees.

    +6
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu