Veismane varētu strādāt ārzemēs • IR.lv

Veismane varētu strādāt ārzemēs

11
Mārtiņš Zilgalvis, F64

Valsts Kancelejas vadītāja vēlas interesantu un izaicinošu darbu

Valsts kancelejas (VK) direktore Gunta Veismane ir saņēmusi starptautiskus darba piedāvājumus, noskaidrojusi aģentūra BNS. Izvēloties nākamo darba vietu, viņas kritērijs būs, lai darbs būtu interesants un izaicinošs. Viņa ir saņēmusi arī piedāvājumus turpināt darbu Latvijas valsts pārvaldē, taču vēl nav galīgi izlēmusi, ko darīt.

"Es esmu izaicinājumu cilvēku, man patīk darīt lielas un interesantas lietas. Ja man tas liksies interesanti, es to noteikti pieņemšu. Protams, arī neslēpšu, man ir pietiekami liela ģimene, kuras viedoklis man arī ir ļoti svarīgs," BNS teica Veismane.

VK vadītājas amatā viņa ir nostrādājusi desmit gadus, ieņemot šo amatu divus termiņus pēc kārtas. Lai gan premjers Valdis Dombrovskis („Vienotība”) aicināja viņu turpināt ieņemt šo amatu, Veismane atteicās. Par labajiem paveiktajiem darbiem desmit gadu laikā viņa uzskata e-portfeļa ieviešanu, arī Politikas koordinācijas departamenta izveidošanu, sadarbības memoranda noslēgšanu ar nevalstiskajām organizācijām, kā arī to, ka Valsts kanceleja ir Ministru kabineta advokāts starptautiskās tiesvedības lietās, tādējādi ietaupot miljonus. "Pie mums regulāri brauc ierēdņi no citām valstīm un skatās, kā mēs te dzīvojam un strādājam. Valsts kancelejas reputācija ir ļoti augsta," uzskata Veismane.

Savukārt par neveiksmi viņa uzskata valsts pārvaldes personāla attīstības politiku. "Tā neveiksme ir, ka nav izdevies dabūt cauri tam politiskajam līmenim. Tādas lietas ir bijušas vairākas, kur mēs esam nākuši, manuprāt, ar ļoti labiem un racionāliem priekšlikumiem, bet tie iestrēgst. Es nedomāju, ka tā ir kļūda, bet neizdošanās gan," komentēja Veismane.

Konkurss uz VK vadītāja amatu noslēgsies 30.oktobrī.

Komentāri (11)

Agnese Lûse 16.10.2010. 18.38

Nu tad beidzot,jo tālāk tādas Veismanveidīgās būs no Latvijas jo labāk..!!!
Es vēl lieliski atceros viņas izšķērdību uz valsts rēķina !

+5
0
Atbildēt

1

silvija_vitina 16.10.2010. 18.58

“Pie mums regulāri brauc ierēdņi no citām valstīm un skatās, kā mēs te dzīvojam un strādājam” … un laikam arī brīnās un apskauž.

+3
0
Atbildēt

0

raimonds_bossltd 17.10.2010. 13.54

Ļoti šaubos, ka tādu padzīvojušu tantuku ar atplestā rokām sagaida Īrija šampinjonu audzētavās, vai zemeņu plantācijās.
Nez kur palicis, bijušais pasta vadītājs, kurš Norvēģijā piereģistrētai čekas firmai atdeva pasta ēku Stacijas laukumā.

+1
0
Atbildēt

1

    ekmanis > raimonds_bossltd 17.10.2010. 15.39

    Tas, kas atdeva pasta ēku nebija bijušais pasta vadītājs. Tas bija tagadējais Šlesers. Visi pasta prikšnieki bija (un vēl tagd ir) Šlesera priekšā melni un ļoti maziņi.

    0
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu