Zaļais cilvēciņš • IR.lv

Zaļais cilvēciņš

21
Māris Bišofs

Komentāri (21)

Janka, Janic 24.04.2014. 09.37

patreiz ar pilnu klapi televiizijaa iet priekšveeleešanu kampaņa stipri sociaalajaa sfeeraa , gan šlesers , gan trubas sarkanzaļie , par kremļa sateliita partiju jau nemaz nerunaajot , uzsvars tiek klaji veersts uz nabadziigo balsotaaju , jo visiem zinaams ka mums bez biezaa gala palikuši divi slaaņi , paartikušie un truuciigie, tiek soliita paarticiiba gan penzionaariem gan minimaalaas algas pelniitaajiem , taatad liek ceriibu , ka uz šiis makšķeres uzķersies un tad koaliicijaa iekšaa , premjera kandidaats jau atkal pamodies , saskaņa jau buus ar abaam rokaam par šo jefiņu ar dzeltēno praķi , un kremlim vajadziigaa valdiiba rokaa šiis partijas apvienojoties , droši vareetu saukt par kompartiju , ar centraalkomitejaa brigmans , kaa pirmais , otrais urbanovičs, šlesers par štaaba piisaru nederees , jo nav skolaas gaajis , bet ja pameklees sudraba noderees…. ceru ka šis staasts nepiepildiisies , ieveerojams veeleetaaju skaits maacees atrast graudus pelavaas.

+4
0
Atbildēt

0

Ligita Melece 09.05.2014. 00.03

Bieži domāju kā tiesneši, juristi, likumu sargi un advokāti Latvijā var no rīta skatīties spoguli un labi apzināties ka to ko Tu tur redzi ir blēdis. Blēdis kas rūpējās par to ka ” Hūte” Lembergs nav cietumā. Kas pelna lielu naudu lai “Hūte” var runāt un kustēties brīvi. Vai tā ir tā sabiedrība par kuru Čakste sapņoja un cīnījās? KAUNS, LIELS KAUNS JUMS LIKUMU SARGIEM KURI HŪTEI UN CITIEM NAUDAS PSIHOPĀTIEM PALĪDZ APZAGT LATVIJAS TAUTU!

0
0
Atbildēt

0

hlevickaanita 25.04.2014. 18.58

Liekas, ka turpināsies mēģinājumu sašķelt latviešu vēlētāju balsis un provocēt 1905. gada nemieriem līdzīgu sabiedrisku dusmu izvirdumu pret labējiem un bagātajiem, kas ar Eiropas Savienības un NATO atbalstu ir iedzinuši darba tautu visdziļākajā trūkumā, kāds ir pieredzēts Latvijas vēsturē. Piedevām plaši lietos “apgriezto propagandu” – nevis Krievija cenšas sašķelt Latvijas tautu, bet gan valdošā labējo partiju (t.i. buržuju) kliķe.

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu