Ceturtdien "Dirty Deal Teatro" Ivetas Kažokas lekcija un Jāņa Baloža meistarklase par sociālo aktīvismu • IR.lv

Ceturtdien “Dirty Deal Teatro” Ivetas Kažokas lekcija un Jāņa Baloža meistarklase par sociālo aktīvismu

11
Publicitātes attēls

Šis būs otrais pasākums “Dirty Deal Teatro” un fonda atvērtai sabiedrība “Dots” projektā “Vairākuma vara”

Ceturtdien, 15. septembrī plkst.19 “Dirty Deal Teatro” norisināsies otrais pasākums ciklā “Vairākuma vara”, kura laikā būs iespēja dzirdēt Ivetas Kažokas lekciju ar sarunu par demokrātiju, kā arī notiks Jāņa Baloža meistarklase par sociālo aktīvismu, raksta aģentūra. 

Pasākuma pirmajā daļā norisināsies politoloģes Kažokas vadīta lekcija ar sarunu “Demokrātijas ķēpīgums”, kurā klātesošie tiks aicināti pārvērtēt savus līdzšinējos priekšstatus par demokrātiju, lekcijā izgaismojot svarīgākos demokrātijas mītus un pārpratumus. Sarunā spriedīs par to, vai demokrātija ir iespējama bez demokrātiem un ko nozīmē būt demokrātam. 

Turpinājumā sekos meistarklase un neliels ieskats sociālā aktīvisma spēļu pasaulē dramaturga Baloža vadībā. “Aktīvisma spēles ir neliels un viegli lietojams rīku komplekts, kuru iespējams likt lietā brīžos, kad vairs neapmierina apkārt notiekošais un rodas vēlme kaut ko iesākt. Ja aktīvisma mērķis ir veikt izmaiņas, tad spēles mērķis ir spēlēties, likt lietā iztēli un humoru,” stāstīja Balodis. 

Šī vakara lekcija un meistarklase būs otrais pasākums “Dirty Deal Teatro” un fonda atvērtai sabiedrība “Dots” veidotā projektā “Vairākuma vara”, kas pievēršas jautājumiem un problēmām, kas saistītas ar demokrātiju un vairākuma-mazākuma attiecībām demokrātiskā valstī. Piedalīšanās pasākumā ir bez maksas, pirms tam “Biļešu paradīzes” kasēs izņemot bezmaksas biļeti.

Vairāk informācijas teātra feisbuka lapā

Komentāri (11)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu