Vasaras pilnbrieda izstādes Rotko centrā • IR.lv

Vasaras pilnbrieda izstādes Rotko centrā

30
Ķīpsalas keramika. Publicitātes foto

No 17.jūlija Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā varēs skatīt piecas jaunas izstādes, kas sasaucas kopā ar dabas, mākslas un dzīves briedumu.

Vasaras vidū, kad visapkārt vērojams plaukums un pilnbrieds, Rotko mākslas centrs aicina iepazīties ar jaunas izstāžu sezonas jau atzītu un nobriedušu mākslinieku darbiem: Daina Dagnija, „Sievietes spēks un brīvība”; Bents Holšteins (Dānija). „FERWEH”; Leonīds Tugaļevs, „FotoGrāfs”; Marija Maijere (Vācija), „Ziedēšanas laiks”; Inese Āboliņa, Skaidrīte Cihovska, Violeta Jātniece, Izabella Krolle, Kornēlija Ozoliņa, Silvija Šmidkena, „Ķīpsalas keramika”.

Visu piecu izstāžu atklāšana notiks 17.jūlijā plkst.16 Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā. Nākamajā dienā 18.jūlijā plkst. 12 Rotko centrā notiks tikšanās ar mākslinieci Dainu Dagniju, kuras laikā visiem interesentiem būs iespēja uzzināt vairāk par viņas daiļradi un kopā ar mākslinieci izstaigāt izstādi „Sievietes spēks un brīvība”, ka arī uzdot savus jautājumus.

Ieeja pasākumos brīva.

Dainas Dagnijas, Benta Holšteina un Ķīpsalas keramiķu izstādes varēs apskatīt līdz 15. septembrim, savukārt Leonīda Tugaļeva un Marijas Maijeres izstādes būs skatāmas līdz 15. augustam.

 

Komentāri (30)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu