Ceturtdien Siguldā uzstāsies meditatīvās mūzikas duets "Mirabai Ceiba" • IR.lv

Ceturtdien Siguldā uzstāsies meditatīvās mūzikas duets “Mirabai Ceiba”

26
Meditatīvās mūzikas duets "Mirabai Ceiba". Publicitātes foto

No 20.jūnija līdz 22.jūnijam Siguldā notiek Starptautiskais Saulgriežu jogas un mūzikas festivāls

Ieskandinot Saulgriežu jogas un mūzikas festivālu, šovakar, 19.jūnijā Siguldā, atpūtas kompleksā “Brūveri”, uzstāsies meditatīvās mūzikas duets “Mirabai Ceiba”, raksta aģentūra LETA.

Duetā “Mirabai Ceiba” sadarbojas vokāliste un taustiņinstrumentāliste Angelika Baumbaha un vokālists un ģitārists Markus Ziebers – dzīvesbiedri, mūziķi un jogas skolotāji. Dueta dalībnieki kopīgi veido jauna stila pasaules garīgo mūziku, kurā iespējams saklausīt vieduma vārdus no Rumi, Jogi Badžana, Guru Nanaka u.c. autoritātēm.

“Mirabai Ceiba” dalībnieki tic, ka mūzika ir universāla valoda, kas spēj apvienot visus pasaules cilvēkus, kultūras un tradīcijas. Viņu sniegtie koncerti popularizē mieru visā pasaulē. Delikātas arfas, klavieru un ģitāru skaņas, kā arī mīlestībā savienotas balsis veido bezgalīgas Visuma skaņu ainavas. 

Dueta debijas albums “Flores” iznāca 2004.gadā, kam 2008.gadā sekoja albums “Ocean”, bet 2010.gadā – albums “A hundred Blessings”. Visi minētie albumi nominēti dažādām balvām, pēdējais nosaukts par žurnāla “LA Yoga” gada labāko ierakstu. 2011.gadā izdotais albums “Awakened Earth” sasniedza starptautisko bestselleru sarakstus, bet 2012.gada albums “Between the Shores of Our Souls” ieguvis vairākas nozīmīgas mūzikas pasaules līmeņa atzinības. 

Biļetes uz dueta koncertu iespējams iegādāties www.bilesuparadize.lv un www.solsticeyogafestival.com 

Starptautiskais Saulgriežu jogas un mūzikas festivāls notiek no 20.jūnija līdz 22.jūnijam Siguldā.

Komentāri (26)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu