Atklāta jaunā sacensību Global Management Challenge sezona • IR.lv

Atklāta jaunā sacensību Global Management Challenge sezona

34

Vakar ar ievadsemināru par stratēģisko vadību aizsākās jau trešā sacensību Global Management Challenge sezona Latvijā.

Semināra lektore Renāte Strazdiņa, Ernst & Young Baltic Vadības risinājumu nodaļas direktore: „Stratēģiskā vadība ir līdzeklis, kas ļauj pielāgoties ārējās vides izmaiņām. Stratēģiski vadīt organizāciju nozīmē spēju organizācijas vadībai dažādos līmeņos uzdot sev vairākus jautājumus un pietiekami godīgi un atklāti pašiem uz tiem atbildēt. Piemēram, kur organizācija ir pašreiz un ko vadība domā, kur organizācija ir pašreiz; ko darīt un kādi ir ar šīm darbībām saistītie riski.”

 

Global Management Challenge dalībnieku uzdevums būs virtuāli vadīt uzņēmumu ar mērķi panākt augstāko uzņēmuma akciju vērtību salīdzinājumā ar konkurentiem. Tas nozīmē, ka būtiskākais ir komandai izveidot un realizēt tādu stratēģiju, kas vērsta uz ilgtermiņa mērķu sasniegšanu.

 

Starts pašām sacensībām tiks dots 20.oktobrī, tādēļ atgādinām, ka reģistrēšanās sacensībām turpinās un arī jūsu uzņēmuma komanda var pieteikties vēl līdz 19.oktobrim.

 

Jau šobrīd sacensībām reģistrējušās un par uzvaru cīnīsies komandas no tādiem pazīstamiem uzņēmumiem kā SIA Latvija Statoil, SIA Lattelecom, SIA Aizdevums.lv un komandas no Valmieras Biznesa un inovāciju inkubatora. Pirmo gadu sacensībās ar studentu atbalstītāju- Ernst & Young Baltic, AirBaltic un žurnāla IR– atbalstu piedalīsies arī 7 studentu komandas no dažādām Latvijas augstskolām.

Komentāri (34)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu