Pirmo reizi Latvijā studentiem iespēja piedalīties Global Management Challenge bez maksas • IR.lv

Pirmo reizi Latvijā studentiem iespēja piedalīties Global Management Challenge bez maksas

5

Pateicoties sacensību – studentu atbalstītāju atbalstam, pirmoreiz savu dalību stratēģiskās vadības sacensībās Global Management Challenge var pieteikt arī studentu komandas. Studentu atbalstītāji ir: Ernst & Young Baltic, AirBaltic un žurnāls IR.

Interesenti līdz 23.septembrim tiek aicināti sūtīt pieteikumus īpašam studentu konkursam, kurš norisinās līdz 7.oktobrim. Deviņas labākās studentu konkursa komandas piedalīsies sacensībās Global Management Challenge un kopā ar citām komandām cīnīsies par Latvijas sacensību uzvarētāja titulu.

 

Iveta Vimba, Ernst & Young Baltic partnere: „Latvijā līdz šim trūkušas iespējas studentiem pārbaudīt savas prasmes un izaicināt  zināšanu pielietojumu dzīvei pietuvinātā biznesa situāciju simulācijā. Tāpēc Global Management Challenge studentiem ir tieši tas, kas vajadzīgs. Turklāt vel interesantāku sacensību nodrošina iespēja labākajam savas prasmes pierādīt līdztekus citām pasaules valstīm.”

 

Lai pieteiktos studentu komandu konkursam, studentiem jāizveido piecu cilvēku komanda un jāiesūta organizatoriem savs pieteikums – komandas dalībnieku CV, motivācijas vēstule, kā arī eseja par aktuālu sociālekonomiska rakstura problēmu valstī kopumā vai kādā atsevišķā nozarē. 

 

Vairāk par studenti konkursa norisi un rezultātiem- sadaļā Studentiem.

 

Komentāri (5)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu