Piebalgā - "Mazās Kalniņa dienas" • IR.lv

Piebalgā – “Mazās Kalniņa dienas”

16

Muižas parkā Inešos dziedās Autobuss debesīs, Karīna Tatarinova un konkursa Jaunās zvaigznes laureāti

30. jūlijā jau ceturto gadu pēc kārtas Vecpiebalgas novada Inešos atjaunotajā muižas parkā notiks Mazās Kalniņa dienas.  Ideja šādai tradīcijai radās pirms četriem gadiem Piebalgas novada Kultūras svētkos. 

Svētku rīkotāji vēlējās atgādināt, ka tieši šeit, vēsturiskajā Inešu estrādē Vecpiebalgas muižas parkā, vietā, kur padomju gados, neraugoties uz padomju drošības orgānu aizliegumiem, Imantdienu tradīcija nostiprinājās un sasniedza milzu popularitāti. Pagātne, tagadne un nākotne katram laikam un paaudzei ir sava. Tādēļ Mazās Kalniņa dienas ir kā turpinājums un liecība vēsturiskajam laikam, un to turpinātājs ir Marts Kristians Kalniņš ar grupu Autobuss Debesīs (attēlā). 

 Viesi no tuviem un tāliem novadiem tiek gaidīti 30. jūlijā plkst. 20.00, lai atkal satiktos ar Autobuss Debesīs un Martu Kristianu Kalniņu viņa vārda dienas zīmē, lai dziedātu kopā ar aktrisi Karīnu Tatarinovu un Latvijas Radio un Televīzijas Jauno izpildītāju konkursa Jaunās Zvaigznes laureātiem, kuri piedalījās Imantdienu atklāšanas koncertā Rīgā Origo Summer Stage.

 Šogad kopā ar Autobuss Debesīs muzicēs Piebalgas jaunais talants Rūdolfs Cīrulis.

Vecpiebalgas novada Ineši ar savu pili, dārzu un parku Mazās Kalniņa dienās kļuvusi par vietu, kurā satiekas savējie. Pēc koncerta zaļumballe kopā ar grupu Vēja radītie. Biļetes iespējams iegādāties pirms koncerta. Ieejas maksa uz visu vakaru Ls 3.00

 

Komentāri (16)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu