Varis Vētra sāk koncertceļojumu • IR.lv

Varis Vētra sāk koncertceļojumu

43
Nora Krevneva, f64

Šodien,  25.martā plkst.19:00 Smiltenes pilsētas kultūras un sporta centrā, 26.martā plkst.13:00 Salaspils kultūras namā „Rīgava” un plkst.18:00 Viesītes kultūras pilī un 27.martā plkst.17:00 Aizputes kultūras namā koncertos „MĪ-LE-STĪ-BAI” uzstāsies režisors, aktieris un dziesminieks Varis Vētra, prezentējot arī savu dziesmu albumu „Pārdodu vēju un zirgu vēl klāt…”. Koncerti ir daļa no Vara Vētras albuma prezentācijas tūres  visā Latvijā.

Dziesminieks Varis Vētra šobrīd Latvijā ir ļoti populārs un iemīļots mākslinieks – viņa koncerti vienmēr ir sirsnīgi, uzrunājoši un personiski, tajos veidojas arī lielisks dialogs ar skatītājiem. 

Autora dziesmas vienlīdz labi patīk gan romantiskiem jauniešiem, gan viņu vecākiem un vecvecākiem.

Varis Vētra izpildīs dziesmas no sava pirmā dziesmu albuma, kuras jau izskanējušas Latvijas radiostacijās un kļuvušas tautā iemīļotas, kā arī daudzas jaunas dziesmas. Koncerta laikā klausītājiem būs iespēja uzdot jautājumus Varim Vētram. Interesantāko jautājumu autoriem – balvas no saldumu fabrikas „LAIMA” un koncerta rīkotājiem. 

Savu pirmo dziesmu albumu „Pārdodu vēju un zirgu vēl klāt…” CD formātā Varis Vētra plašākai publikai prezentēja mūzikas un mākslas festivāla „BILDES” 25 gadu jubilejas ietvaros.

Vara Vētras albumu „Pārdodu vēju un zirgu vēl klāt…” izdevis un koncerttūri visā Latvijā rīko „BILŽU BIROJS”.

Tuvākie koncerti – 25.martā Smiltenē, 26.martā Salaspilī un Viesītē, 27.martā Aizputē, 30.martā Mālpilī, 1.aprīlī Ventspilī, 3.aprīlī Apē, 8.aprīlī Tukumā, 9.aprīlī Skrundā, 10.aprīlī Limbažos, 14.aprīlī Jēkabpilī, 20.aprīlī Preiļos. Šobrīd saskaņojam koncertu datumus arī Ventspilī, Kuldīgā un citur, arī Latvijas pilīs un muižās. Koncerttūre paredzēta līdz maija beigām.

Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties „Biļešu Paradīzes” kasēs visā Latvijā, www.bilesuparadize.lv un koncertu norises vietās. 

Komentāri (43)

janisjurazs 10.04.2011. 20.24

Tiko atnācu no V.V. koncerta Limbažos – patika – nesamākslotas,pozitīvas emocijas.Trīs forši pavadītas stundas mākslinieka sabiedrībā.

0
0
Atbildēt

0

austrisv 27.03.2011. 10.12

Tautas daļa gan runā ko citu: ka vāji, nevis vēji un tas zirgs , kas klāt,arī nodzīts kleperis.

0
0
Atbildēt

0

janazakovica 25.03.2011. 14.52

tas bus turpinajums aizpurietei..pati ar savu veju..

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu