Atjauno romānu konkursa tradīciju • IR.lv

Atjauno romānu konkursa tradīciju

34
Kaspars Krafts, f64

Rakstnieku savienība un Raimonds Gerkens izsludina romānu konkursu

Latvijas Rakstnieku savienība (RS) izsludinājusi romānu konkursu, kuru tāpat kā tā pirmsākumos atbalsta uzņēmējs Raimonds Gerkens, informēja RS pārstāvji.

Par pirmo vietu konkursā paredzēta 3000 latu naudas prēmija, par otro – 2000, bet par trešo – 1000 latu. Tiks piešķirta arī eicināšanas prēmija – Ls 500. Žūrijai ir tiesības nepiešķirt balvu kādā no nominācijām vai balvu fondu sadalīt pēc saviem ieskatiem, arī piešķirot speciālbalvas.

Žūrijā būs Guntis Berelis, Ronalds Briedis, Arvis Kolmanis, Anita Rožkalne, Ilmārs Šlāpins.

Darbu iesniegšanas termiņš – 2011. gada 8. augusts. Rezultātu izziņošana notiks 2011. gada novembrī.

Konkursā var piedalīties žanram atbilstoši, latviski rakstīti, iepriekš nepublicēti un citos konkursos neiesūtīti darbi. Tie iesūtāmi elektroniskā versijā, MS Word 97-2002 Document formātā ([email protected]) un 2 eksemplāros datorsalikuma izdrukā, kas iesniedzami personīgi vai iesūtāmi pa pastu (adrese – Latvijas Rakstnieku savienībā Kuršu ielā 24, Rīgā, LV-1006). Manuskriptiem jābūt anonīmiem, apzīmētiem ar devīzi un papildinātiem ar aizlīmētu, ar konkursanta devīzi apzīmētu aploksni, kurā atrodams autora vārds un ziņas par iespējām ar autoru sazināties. 

Neprēmētiem darbiem pievienotās aploksnes netiks atvērtas, manuskriptus būs iespējams saņemt atpakaļ. Godalgoto manuskriptu izdošanas pirmtiesības pieder biedrībai Latvijas Rakstnieku savienība. Konkursa nolikums atrodams LRS mājaslapā www.rakstnieciba.lv.

 

 

 

Komentāri (34)

jaunozolins 22.11.2010. 19.23

emm…es gribētu jautāt…
Cik vismaz lpp ir jābūt šim darbam?? :)

0
0
Atbildēt

0

Sanšains 09.11.2010. 20.35

Jauki. Paldies Gerkenam!:)

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu