Sipeniece nevēlas kandidēt, jo apzinās savu varēšanu • IR.lv

Sipeniece nevēlas kandidēt, jo apzinās savu varēšanu

25
Gints Ivuškāns, F64

Šovbiznesa pārstāvi atkal aicina startēt vēlēšanās, bet viņa atsaka

Televīzijas seja Baiba Sipeniece-Gavare aicināta startēt šajās Saeimas vēlēšanās, tomēr atteikusi, jo apzinās savu varēšanu, BNS neslēpa populārā māksliniece. Viņu savā sarakstā aicinājusi "Vienotība", taču viņas atbilde uzreiz bijusi skaidrs nē. Sipeniece- Gavare tika aicināta startēt arī pēdējās pašvaldību vēlēšanās.

"Lai arī es esmu par to, lai "Vienotības" cilvēki ir tur [parlamentā]. Es iešu par viņiem vēlēt un nekautrējos arī par viņiem aģitēt. Taču es pati labi apzinos savu varēšanu," intervijā BNS atklāta bija Sipeniece-Gavare.

Tomēr viņa uzskata, ka partiju programmām uzticēties nevar, "to lasīšana ir lieka laika tērēšana" un izvēle joprojām jāizdara pēc mazākā ļaunuma principa, skatoties uz cilvēkiem, kuri raisa uzticību.

"Tās [programmas] praktiski netiek realizētas. Es nelasu tās programmas. Es uzticos tikai cilvēkiem. Nu būsim atklāti – viņi taču tās programmas veido kā tādu standarta līgumu, tikai pārkopē un ik pa laikam kaut ko pamaina. Manā paziņu lokā nav neviena, kas tās programmas lasītu un pētītu, jo ir skaidrs, ka nav vērts to darīt," sacīja Sipeniece-Gavare.

BNS vēsta, ka pirms 10.Saeimas vēlēšanām vairāki sabiedrībā pazīstami cilvēki nekautrējas no savām politiskajām simpātijām, piemēram, dziedātājs Igo jeb Rodrigo Fomins un aktieris Andris Bulis atklāti pauž atbalstu apvienības "Par labu Latviju" kandidātei Baibai Rozentālei, bet aktieris Guntis Skrastiņš atbalsta Zaļo un zemnieku savienību (ZZS).

Komentāri (25)

austrisv 28.09.2010. 15.54

Pareizi, Baiba! lai uz saeimu kandidē kvalificēti finanšu pārzinātāji, kā piemēram, Strazds un Dombrovski kvadrātā, tad arī ekonomika ies uz augšu!
Aktieriem sava vieta!

+5
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu