viesmīlis
- Dzīve
- 11.11.2025.
- Ilze Šķietniece
Darītāji
- Tendences
- 07.04.2024.
Lakonisma diskrētais šarms
- Cilvēki
- 30.08.2023.
Ardievu, Vincent!
- Personība
- 24.08.2022.
Labais policists
- Dzīve
- 13.04.2022.
- Laura Dumbere
Spārnota ideja
- Tendences
- 04.02.2019.
Solīdais fusion
- Dzīve
- 11.11.2025.
- Ilze Šķietniece
Darītāji
Pēc vairāk nekā 10 gadiem, kas pavadīti saulainā Spānijas kūrortā, Beatrise un Edgars Miķelsoni nolēma atgriezties Latvijā un likt lietā ārzemēs uzkrāto pieredzi
- Cilvēki
- 30.08.2023.
Ardievu, Vincent!
Te nāca karaļi un prezidenti, bet tagad pie durvīm klauvē vējš. Reportāža no leģendārā Rīgas restorāna pēdējās dienas
- Personība
- 24.08.2022.
Labais policists
Kārtības policijas inspektors liepājnieks Madars Kupičs vairākkārt izpelnījies pateicību par nesavtību, veicot darba pienākumus. Viņš ar to nelielās, bet pieticīgi saka: «Policijā neesmu tāds vienīgais»
- Dzīve
- 13.04.2022.
- Laura Dumbere
Spārnota ideja
Pirms trim gadiem Modris Konovalovs pameta apsolīto zemi Rīgu un atgriezās dzimtajā lauku ciemā, lai piepildītu sapni par savu vistu kūti. Viņam izdevies kļūt par sociālo tīklu un krāsaināko, gardāko olu leģendu
- Tendences
- 04.02.2019.
Solīdais fusion
Savulaik populārie fusion restorāni, kuros satiekas dažādu tautu virtuve, sevi prezentēja kā modes avangardu ne tikai kulinārā, bet arī interjera un gaisotnes ziņā. Āzijas un Eiropas ēdienu krustojumus pienesa jauni, pārspīlēti draudzīgi viesmīļi, galdi, krēsli un sienu rotājumi sliecās uz dizaina žurnāliem piemērotu minimālismu. Nesen a
- Dzīve
- 30.01.2019.
Projām no Brexit
- Veiksme
- 16.01.2019.
- Ieva Jakone
Veiksmīgie burgeri
- Dzīve
- 30.01.2019.
Projām no Brexit
Lielbritānijā ticis pie sapņu darba — Michelin ceļvedī iekļauta restorāna vadīšanas —, Rauls Silts tomēr izlēma zināšanas ieguldīt dzimtajā Liepājā. Pilsētā ir atgriešanās bums, Raula restorānā Roma vien strādā četri atbraucēji
- Veiksme
- 16.01.2019.
- Ieva Jakone
Veiksmīgie burgeri
Kā kļūt veselīgam? Stilīgās ķēdes Street Burgers saimnieks iesaka burgeru diētu. Kā uzņēmumam izdevies būt tik veiksmīgam?