«Bija jāpaklūp un jāpieceļas, jāpaklūp un jāpieceļas,» tā par savu pieredzi uzņēmējdarbībā stāsta Kristaps Ozols. Tieši šī pieredze deva viņam milzu spēku un pārliecību izveidot barbekjū mērču uzņēmumu Oak’A BBQ, kas uzplaucis ļoti īsā laikā
Ja vēl neesi reģistrējies, ir.lv reģistrējies šeit vai ienāc spiežot uz sociālo mediju ikonām zemāk.
Aizmirsi paroli?
Ja jau esi reģistrējies, pievienojies šeit.
Piekrītu Pakalpojumu sniegšanas noteikumiem un Privātuma politikai
Piekrītu saņemt izdevniecības jaunumus un satura vēstkopas.
Ja norādītā e-pasta adrese %email% ir reģistrēta sistēmā, uz to tiks nosūtīts paroles atjaunošanas apstiprinājuma kods.
Ievadiet kodu
Lūdzi ievadiet saņemto kodu, lai apstiprinātu e-pasta adresi.Mirkli pacietības, lūdzu. Visbiežāk šis kods jums atnāks uz e-pastu uzreiz, tomēr var būt gadījumi, kad tas aizņem vairākas minūtes.
Lūdzu pārbaudiet e-pastu un pārliecinieties, ka ierakstījāt kodu pareizi.Nepieciešamības gadījumā pieprasiet jaunu kodu.
Kļūda. Mēģinat vēlreiz.
Paroles maiņa sekmīga!