Ienākt
Meklēt
Meklēt
  • Tēmas
      • Tēmas
      • Politika
      • Personības
      • Kultūra
      • Nauda
      • Sabiedrība
      • Labsajūta
      • Eiropā
      • Domuzīme
      • Rubrikas
      • Aktuāli
      • Komentāri
      • Karikatūras
      • Pusdienas
      • Analīze
      • Tēma
      • Pasaulē
      • Veiksme
      • Recenzijas
      • Dzīve
      • Vēsture
      • 1 no 2 miljoniem
      • Anekdotes
      • Viedokļi
      • Vairāk no Ir
      • Šķiltava
      • Ārskats
      • Oligarhu sarunas
  • Žurnāli
      • Žurnāls Ir
      • Ir Nauda
      • Domuzīme
  • Abonēšana
  • Ir notikumi
      • Darbnīcas
      • Nometnes
      • Ceļojumi
Ienākt
Meklēt
Meklēt
Tev atlikuši 3 bezmaksas raksti
Abonē un saņem piekļuvi visam saturam tikai par 2,99 €/mēnesī. Abonēt

Džeimijs Olivers

  • Afiša
  • 06.06.2019.
  • Ir redakcija

Eiropas dzīres

2019_06_friday-night-supper-club-2_iso12647.png
  • 1 no 2 miljoniem
  • 30.12.2013.
  • Gunita Nagle

Aija Gabrāne, cildināta slavena britu pavāra mājaslapā

«Reizēm grūti ēdienus, kā tie gatavoti pirms simt gadiem, pasniegt mūsdienīgi. Nevienu ar zirņiem un speķi nepārsteigšu, jāizdomā kas citāds. Taču jācenšas recepti atjaunināt tā, lai nepazustu bērnībā sajustā garša, kas saglabājas atmiņā kā īstā,» skaidro Aija.
  • Afiša
  • 09.05.2012.
  • Kristīne Simsone

Kulinārā kino recepte

Kadrs no komēdijas Šefs, kurā par savam restorānam tik vitāli svarīgajām Michelin zvaigznītēm cīnās franču aktieris Žans Reno.
  • Afiša
  • 06.06.2019.
  • Ir redakcija

Eiropas dzīres

16 nozīmīgas šīs vasaras kultūras norises

2019_06_friday-night-supper-club-2_iso12647.png
  • 1 no 2 miljoniem
  • 30.12.2013.
  • Gunita Nagle

Aija Gabrāne, cildināta slavena britu pavāra mājaslapā

Mālpils muižas restorāna šefpavāre Aija Gabrāne ar truša gaļas ēdienu tā savaldzināja britu ultramaratonistu Kevinu Karru, ka viņš atstāja ierakstu pasaulslavenā pavāra Džeimija Olivera mājaslapā ar slavas dziesmu viņas pavārmākslai. Karrs mēģina uzstādīt Ginesa rekordu, visātrāk ar kājām apceļojot apkārt pasaulei, un par savām gaitām ziņo arī tviterī @hardwayround. Par Latviju viņam ir vairāki ieraksti.  Aija Gabrāne, kuras silto, mierī

«Reizēm grūti ēdienus, kā tie gatavoti pirms simt gadiem, pasniegt mūsdienīgi. Nevienu ar zirņiem un speķi nepārsteigšu, jāizdomā kas citāds. Taču jācenšas recepti atjaunināt tā, lai nepazustu bērnībā sajustā garša, kas saglabājas atmiņā kā īstā,» skaidro Aija.
  • Afiša
  • 09.05.2012.
  • Kristīne Simsone

Kulinārā kino recepte

Izdzirdot vārdus «ēšana» un «kino» vienā teikumā, paliek arvien mazāk iemeslu instinktīvi saviebties - to ceļi krustojas daudz patīkamākās vietās nekā popkorna turzām pārpildīts multiplekss

Kadrs no komēdijas Šefs, kurā par savam restorānam tik vitāli svarīgajām Michelin zvaigznītēm cīnās franču aktieris Žans Reno.

Populārākie raksti

Par IR
Manifests
Ētikas kodekss
Pakalpojumu sniegšanas noteikumi
Privātuma politika
Reklāma
Ziedo
Kontakti
Piekļūstamība
Sadarbība
Lai abonētu, ienāc vai reģistrējies

Ja vēl neesi reģistrējies, ir.lv reģistrējies šeit vai ienāc spiežot uz sociālo mediju ikonām zemāk.

Aizmirsi paroli?

Var ienākt ar:
Reģistrējies

Ja jau esi reģistrējies, pievienojies šeit.

Var reģistrēties ar:
Apstiprināt e-pastu

Ja norādītā e-pasta adrese %email% ir reģistrēta sistēmā, uz to tiks nosūtīts paroles atjaunošanas apstiprinājuma kods.

Ievadiet kodu

Lūdzi ievadiet saņemto kodu, lai apstiprinātu e-pasta adresi.

Mirkli pacietības, lūdzu. Visbiežāk šis kods jums atnāks uz e-pastu uzreiz, tomēr var būt gadījumi, kad tas aizņem vairākas minūtes.

Ievadītais kods nav derīgs

Lūdzu pārbaudiet e-pastu un pārliecinieties, ka ierakstījāt kodu pareizi.

Nepieciešamības gadījumā pieprasiet jaunu kodu.

Ievadītais kods ir derīgs
Paroles atjaunošana

Turpināt

Kļūda. Mēģinat vēlreiz.

Paroles atjaunošana

Paroles maiņa sekmīga!

Apstiprināt e-pastu

Ja norādītā e-pasta adrese %email% ir reģistrēta sistēmā, uz to tiks nosūtīts paroles atjaunošanas apstiprinājuma kods.

Ievadiet kodu

Lūdzi ievadiet saņemto kodu, lai apstiprinātu e-pasta adresi.

Mirkli pacietības, lūdzu. Visbiežāk šis kods jums atnāks uz e-pastu uzreiz, tomēr var būt gadījumi, kad tas aizņem vairākas minūtes.

Ievadītais kods nav derīgs

Lūdzu pārbaudiet e-pastu un pārliecinieties, ka ierakstījāt kodu pareizi.

Nepieciešamības gadījumā pieprasiet jaunu kodu.

Ievadītais kods ir derīgs