Ienākt
Meklēt
Meklēt
  • Tēmas
      • Tēmas
      • Politika
      • Personības
      • Kultūra
      • Nauda
      • Sabiedrība
      • Labsajūta
      • Eiropā
      • Domuzīme
      • Rubrikas
      • Aktuāli
      • Komentāri
      • Karikatūras
      • Pusdienas
      • Analīze
      • Tēma
      • Pasaulē
      • Veiksme
      • Recenzijas
      • Dzīve
      • Vēsture
      • 1 no 2 miljoniem
      • Anekdotes
      • Viedokļi
      • Vairāk no Ir
      • Šķiltava
      • Ārskats
      • Oligarhu sarunas
  • Žurnāli
      • Žurnāls Ir
      • Ir Nauda
      • Domuzīme
  • Abonēšana
  • Ir notikumi
      • Darbnīcas
      • Nometnes
      • Ceļojumi
Ienākt
Meklēt
Meklēt
Tev atlikuši 3 bezmaksas raksti
Abonē un saņem piekļuvi visam saturam tikai par 2,99 €/mēnesī. Abonēt

degustācijas

  • Labsajūta
  • 09.11.2016.
  • Ieva Puķe

Garšīgākie Baltijā

NOA Chef’s Hall Igaunijā.
  • Interesanti
  • 13.08.2013.
  • ir.lv

Nākotne ir atnākusi!

2017_09_burgers.jpg
  • Dzīvesstils
  • 03.10.2012.
  • Ieva Puķe

Latvijas vīna renesanse

Abavas vīna darītavas saimnieks Mārtiņš Barkāns (no labās) un meistars Ivars Gaiļūns — tandēms, kura ražojumi sākuši iekarot Latvijas vīna topus un restorānu pagrabus. Pagājušajā sestdienā ievākuši pirmo ražu trīs gadus vecajā vīna dārzā Abavas pagastā — 117 kg.
  • Labsajūta
  • 09.11.2016.
  • Ieva Puķe

Garšīgākie Baltijā

Ceļvedis The White Guide Nordic 2017. gada labākā Baltijas restorāna godu atvēlējis Rīgas Vincentam. Bet - kas vārās Igaunijas un Lietuvas «augstās virtuves» katlā?

NOA Chef’s Hall Igaunijā.
  • Interesanti
  • 13.08.2013.
  • ir.lv

Nākotne ir atnākusi!

Pagājušajā nedēļā Londonā beidzot notika jau sen solītās un beidzot galdā liktās mākslīgi audzētās gaļas pirmā degustācija. Nīderlandiešu zinātnieki piedāvāja burgeru

2017_09_burgers.jpg
  • Dzīvesstils
  • 03.10.2012.
  • Ieva Puķe

Latvijas vīna renesanse

Tas vairs nav onkulis lauku tirgū, no kura pārdotās pudeles otrajā dienā sāp galva. Latvijā ir radīti pirmie restorānu un veikalu atzītie vīnogu vīni, arī vecie augļu un ogu vīni kļūst niansētāki

Abavas vīna darītavas saimnieks Mārtiņš Barkāns (no labās) un meistars Ivars Gaiļūns — tandēms, kura ražojumi sākuši iekarot Latvijas vīna topus un restorānu pagrabus. Pagājušajā sestdienā ievākuši pirmo ražu trīs gadus vecajā vīna dārzā Abavas pagastā — 117 kg.

Populārākie raksti

Par IR
Manifests
Ētikas kodekss
Pakalpojumu sniegšanas noteikumi
Privātuma politika
Reklāma
Ziedo
Kontakti
Piekļūstamība
Sadarbība
Lai abonētu, ienāc vai reģistrējies

Ja vēl neesi reģistrējies, ir.lv reģistrējies šeit vai ienāc spiežot uz sociālo mediju ikonām zemāk.

Aizmirsi paroli?

Var ienākt ar:
Reģistrējies

Ja jau esi reģistrējies, pievienojies šeit.

Var reģistrēties ar:
Apstiprināt e-pastu

Ja norādītā e-pasta adrese %email% ir reģistrēta sistēmā, uz to tiks nosūtīts paroles atjaunošanas apstiprinājuma kods.

Ievadiet kodu

Lūdzi ievadiet saņemto kodu, lai apstiprinātu e-pasta adresi.

Mirkli pacietības, lūdzu. Visbiežāk šis kods jums atnāks uz e-pastu uzreiz, tomēr var būt gadījumi, kad tas aizņem vairākas minūtes.

Ievadītais kods nav derīgs

Lūdzu pārbaudiet e-pastu un pārliecinieties, ka ierakstījāt kodu pareizi.

Nepieciešamības gadījumā pieprasiet jaunu kodu.

Ievadītais kods ir derīgs
Paroles atjaunošana

Turpināt

Kļūda. Mēģinat vēlreiz.

Paroles atjaunošana

Paroles maiņa sekmīga!

Apstiprināt e-pastu

Ja norādītā e-pasta adrese %email% ir reģistrēta sistēmā, uz to tiks nosūtīts paroles atjaunošanas apstiprinājuma kods.

Ievadiet kodu

Lūdzi ievadiet saņemto kodu, lai apstiprinātu e-pasta adresi.

Mirkli pacietības, lūdzu. Visbiežāk šis kods jums atnāks uz e-pastu uzreiz, tomēr var būt gadījumi, kad tas aizņem vairākas minūtes.

Ievadītais kods nav derīgs

Lūdzu pārbaudiet e-pastu un pārliecinieties, ka ierakstījāt kodu pareizi.

Nepieciešamības gadījumā pieprasiet jaunu kodu.

Ievadītais kods ir derīgs