Justīne Zonne, sudraba medaļa leduskrosā • IR.lv

Justīne Zonne, sudraba medaļa leduskrosā

Starp konkurentiem ir daudz franču, amerikāņu un kanādiešu, bet Justīne Zonne ir vienīgā latviete, turklāt viena no jaunākajām dalībniecēm sieviešu konkurencē. «Ja māki normāli slidot, lēkt un ir labs līdzsvars, vienkārši jāmēģina. Pieredze nāk ar sacensībām,» viņa iedrošina un ir gatava trenēties kopā, ja kāds grib pievienoties
Alise Zita Zeidaka

Justīne Zonne

Šajā sezonā Justīne Zonne kāpusi uz goda pjedestāla visos ATSX Ice Cross pasaules čempionāta posmos. Pirmā vieta Kanādas un Amerikas sacensībās, otrā — Francijā un abos posmos Somijā, trešā — Austrijā. Apmēram 40 sportistu konkurencē 22 gadus vecā latviete šosezon pasaules rangā ir labākā, bet čempionāta kopvērtējumā ieguvusi sudrabu. 

Ekstrēmais sports Justīni aizrāvis kopš mazotnes — slēpot ar kalnu slēpēm sāka trīs gadu vecumā. Frīstaila slēpošana, snovbords, inline skrituļslidošana, BMX riteņbraukšana un triku taisīšana, veikbords, pieci gadi tenisā — meitenes arsenāls ir iespaidīgs. 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu