Ievērojami jaunumi • IR.lv

Ievērojami jaunumi

Publicitātes foto
Jānis Vēvers

Katra jauna gada sākumā vēlamies piedzīvot kādu brīnumu vai vismaz pieredzēt kaut ko neikdienišķu. Iespējams, kādam šis brīnums būs tehnoloģiju pasaules jaunumi

Monitors salokās

LG OLED Flex

Vasaras nogalē Dienvidkorejas uzņēmums LG Berlīnē notikušajā izstādē IFA izrādīja monitora un televizora krustojumu, kas nekavējoties izjoņoja pa nozares ietekmīgāko mediju ziņu lentēm. Vairāk nekā 22 kilogramus smagajam ekrānam piemīt kāda unikāla spēja — ar vienu pieskārienu tālvadības pogai tas ieliec 42 collu plakano ekrānu līdz pat 900R leņķim. Turklāt lietotājs pats var izvēlēties kādu no 20 ieliekuma pakāpēm, kas attiecīgajā brīdī šķiet piemērotāka. Nu šis brīnums ar oficiālo nosaukumu LG 42LX3Q3LA OLED Flex beidzot nonācis pārdošanā.

Tā kā šis pirmām kārtām ir datorspēļu monitors, tā spējas ir atbilstoši augstā līmenī. 4K izšķirtspēja, 100 Hz atsvaidzes intensitāte un tikai 0,1 ms aizkaves laiks. Košo OLED paneli var arī pacelt uz augšu un palaist uz leju 14 cm amplitūdā, kā arī pieregulēt slīpumu 10 grādus uz priekšu un piecus grādus atpakaļ. 

Pievienotā vērtība ir iebūvētie 40 W skaļruņi ar Dolby Atmos tehnoloģijas atbalstu, kas saceļ pamatīgu troksni telpā. Kā arī pieci izgaismošanas režīmi, kas ar korpusa aizmugurē iestrādātām diodēm ritmiski apspīdina sienu dažādās krāsās. Cena ap 2500 eiro.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu