Podkāsts nr.156: Miera laikmeta beigas? Mūrnieces aizsardzības vaļņi. Zārkā atrod svešu cilvēku • IR.lv

Podkāsts nr.156: Miera laikmeta beigas? Mūrnieces aizsardzības vaļņi. Zārkā atrod svešu cilvēku

podkāsts šķiltava
Pauls Raudseps

Šonedēļ žurnālā Ir izceltas starptautiski slavenā domātāja Juvāla Noa Harari drūmās pārdomas par draudiem visai pasaulei, kurus rada Krievijas uzbrukums Ukrainai. Harari ir pasaules intelektuālā superzvaigzne, viņa grāmatas pārdotas desmitiem miljonos eksemplāru un viņa teiktajā ieklausās valstu un biznesa līderi. Ir žurnālisti Agnese Meiere, Aivars Ozoliņš un Pauls Raudseps vērtē viņa prognozes.

Pēc tam Ir kolēģi apspriež jaunās valdības aizsardzības ministres Ināras Mūrnieces ieceres, kā mazināt draudus Latvijai.

Agnese savukārt atklāj aizkulises skandalozajam gadījumam ar samainītajām nelaiķēm. Mātes bērēs zārkā ieraudzīt pavisam svešu cilvēku ir notikums, kas piesaista ne tikai cilvēciskā pārdzīvojuma dēļ, bet arī tāpēc, ka atkal pievērš uzmanību mūsu ļodzīgajai, noplicinātajai veselības aprūpes sistēmai.

Podkāstā Šķiltava Ir žurnālisti katru piektdienu izskaidro, apspriež un reizēm arī iesmej par nedēļas politiskajiem un sabiedriskajiem notikumiem. Atklāj gan notikumu, gan pašu darba aizkulises, kurām neatrodas vieta tradicionālajā drukātā žurnāla rāmjos. Podkāsts ir pieejams Ir.lv, Spotify, Apple un Google Podcasts.

Labākais veids, kā atbalstīt mūsu redakcijas darbu — abonēt Ir: ir.lv/abonesana/zurnals-ir/

Esam pateicīgi visiem, kas gatavi atbalstīt Šķiltavu — to var darīt šeit: https://donate.stripe.com/3cseXT7E8guidmoaF2

 

Pagaidām nav neviena komentāra

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu