Satura radītāji, kam sekot uzņēmējiem • IR.lv

Satura radītāji, kam sekot uzņēmējiem

Ritvars Straume. Foto no personīgā arhīva
Marija Leskavniece

Iedvesmojošas personības un noderīgas vietnes, kuras nepalaist garām tīmeklī, iesaka Ritvars Straume, digitālās aģentūras Armadillo līdzīpašnieks.


Uzņēmējs Gerijs Veinerčuks
Gerijs Veinerčuks (Gary Vaynerchuk) — uzņēmējs, investors, grāmatu autors un interneta personība. Gerijs, pazīstams arī kā GaryVee, tiek uzskatīts par vienu no vadošajiem viedokļu līderiem daudzās jomās, galvenokārt ar interneta tehnoloģijām saistītās. Vairākkārt esmu pārliecinājies par viņa prognozēto notikumu attīstības scenāriju realizēšanos, līdz ar to ir interesanti un vērtīgi sekot līdzi viņa skatījumam.

Raidījums 1:1
Raidījums 1:1, kuru vada žurnālists Gundars Rēders, aptver visdažādākās aktualitātes un sarunas ceļā skaidro, analizē un sniedz iespēju izprast dažādas norises un viedokļus. Viena no pēdējā laikā visvairāk atmiņā palikušajām intervijām, manuprāt, ir ar Veltu Čebotarenoku, Atmodas laika līderi.


Blogs Packagingoftheworld.com
Vairāk nekā 14 gadus pastāvoša vietne, kas ir viena no pasaulē vadošajām iepakojuma dizaina jomā. Tajā apkopots tūkstošiem iepakojuma dizainu, kas izceļas ar oriģinalitāti un praktiskumu. Pat makaronu, knaibļu vai tualetes poda birstes iepakojums var būt tik gaumīgs, ka blakus stāvošie konkurentu produkti nobāl! Lieliska vieta, kur smelties iedvesmu. Šeit var atrast arī pāris Latvijas ražotāju iepakojumus.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu