Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

MEMUĀRI. ZIGMARS LIEPIŅŠ. MŪZAĪKA. IZDEVNIECĪBA PĒTERGAILIS. Grāmata ir ne tikai stāsts par komponista gaitu sākumu, grūtībām, panākumiem — tajā rodams milzīgs laika nogrieznis Latvijas mūzikā, kur mozaīkas gabaliņos ir konservatorija, Latvijas estrādes mūzikas pirmie soļi uz starptautiskām skatuvēm, Latvijas Nacionālā opera un balets. Apgāda cena 19 €.


BĒRNIEM.
LUĪZE PASTORE. RAIŅA IELAS CIRKS. IZDEVNIECĪBA NEPUTNS. Stāsts pirmsskolas un jaunākā skolas vecuma bērniem par draudzību, draudzēšanos un spēju atrast kopējo. Tas ir, autores vārdiem, «pēc patiesiem notikumiem pilnībā izdomāts stāsts, balstoties uz kādas Latvijas mazpilsētas Raiņa ielā redzēto, pieredzēto un dzirdēto, aprunājoties ar vietējiem iedzīvotājiem». Apgāda cena 15 €.


BIOGRĀFIJA.
SĀRA BREDFORDA. DIĀNA. IZDEVNIECĪBA LATVIJAS MEDIJI. Velsas princese Diāna ir viena no spožākajām 20. gadsimta personībām. Viņas neatkārtojamā un pretrunīgā dzīve ir raisījusi ne vienu vien jautājumu. Britu rakstniecei un biogrāfei Sārai Bredfordai pēc vairāk nekā desmit gadu pētnieciskā darba ir izdevies radīt saistošu Diānas biogrāfiju. Apgāda cena 19,55 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu