Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

ROMĀNS. GUNTIS TĀLERS. PĒDĒJAIS KLIENTS. IZDEVNIECĪBA ZVAIGZNE ABC. Privātdetektīvu uzņēmums NEIB — Nelsona Eglīša izmeklēšanas birojs — meklē pazudušus cilvēkus. Izrādās, ka privātdetektīvi spēj atrisināt arī citas mīklas. Blēdības, dokumentu viltošana un ļaunprātīga dienesta stāvokļa izmantošana ir tikai sīkums, izskatās, ka nāksies izmeklēt arī slepkavību… nē, pat vairākas! Pieejama e-grāmata. Apgāda cena 17,99 €.


BĒRNIEM.
AIVARS NEIBARTS. ŅUKUCĪTIS UN NĒ! IZDEVNIECĪBA PĒTERGAILIS. Līdz šim nepublicētas pasakas «īsļaužiem», kā dzejnieks dēvēja bērnus. Ņukucītis ir īsts draiskulis, aizbaidījis sauli, ar ūdenskrāsām debesīs uzzīmējis varavīksni un pierunājis zaķi atdot viņam pusi kāju ātruma, pretī piesolot pusi Ņukucīša smaidu. Pasakās atklājas Aivara Neibarta neierobežotā fantāzija un paradoksos balstītā domāšana, gaišs, harmonisks un labsirdīgs pasaules tēlojums. Apgāda cena 7,98 €.


MĀKSLA.
JĀNIS ZILGALVIS. SAKRĀLĀS ARHITEKTŪRAS UN MĀKSLAS MANTOJUMS VĒSTURISKAJĀ OGRES RAJONĀ. IZDEVNIECĪBA NEPUTNS. Aplūkoti dievnami vēsturiskā Ogres rajona teritorijā — Ikšķiles, Ogres, Lielvārdes un Ķeguma novadā. Kopā apskatīti 26 objekti. Par katru celtni sniegtas vēsturiskās ziņas, izceļot informāciju par galvenajām mākslas vērtībām, kas saistītas ar celtni. Apgāda cena 10 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu