Spārnos • IR.lv

Spārnos

8
Nellija Ločmele

Horizonts ir pūkaina, netverama līnija starp gaišzilo debesjumu un balto mākoņu klajumu, kas izskatās pēc aizputināta ezera, bet dažviet kā caur tumšiem āliņģiem tālu lejā pavīd zeme. Šo sleju rakstu lidmašīnā kaut kur virs Vācijas, taču mans galamērķis ir krietni tālāks. Patiesībā šonedēļ es sāku jaunu gadu. Esmu izturējusi konkursu un saņēmusi Hamfrija stipendiju, lai nākamo akadēmisko gadu līdz jūnijam varētu mācīties vienā no labākajām ASV žurnālistikas programmām, Walter Cronkite School of Journalism, kas bāzēta Arizonas Universitātē.

Mēs dzīvojam laikmetā, kad tehnoloģiskais progress rauj cilvēci uz priekšu vēl nepieredzētā ātrumā, tāpēc gatavība pastāvīgi mācīties ir gandrīz jebkura darba apraksta obligāta sastāvdaļa. Mans kā Ir galvenās redaktores mērķis ir iegūt jaunas zināšanas un pieredzi, kas varētu palīdzēt mums jaudīgāk darboties digitālajā jomā, jo tā ir ļoti svarīga ikviena medija nākotnei. Mans kā moža un spējīga, bet ļoti grūtu dzīves posmu izgājuša cilvēka mērķis ir atvērt prātu jaunai iedvesmai, paraudzīties aiz ierastās ligzdas malas, turpināt augt. Uz laiku dodos prom cerībā atgriezties ar ideju uzrāvienu, kas stiprinātu visas mūsu komandas darbu Ir lasītāju labā.

Žurnāla vadība šajā laikā būs pieredzējušā Paula Raudsepa rokās, viņam uzņemoties galvenā redaktora pienākumus. Savukārt es plānoju turpināt ik nedēļu uzrunāt jūs savā slejā no ASV, pievēršoties dažādām tēmām, kas šķitīs interesantas un nozīmīgas.

Mana lidmašīna sāk nosēšanos, bet es esmu spārnos. Laiks rādīs, kādas būs šī drosmīgā un aizraujošā ceļa pavērsiena dāvanas.

Komentāri (8)

Ilze Ārniece 04.08.2022. 08.43

Šis solis ļoti iedvesmo! Labu ceļa vēju un veiksmi, Nellij!

+6
0
Atbildēt

0

J.Biotops 04.08.2022. 18.58

Amerikā var apgūt milzumu derīgu zināšanu un prasmju, bet ne tikai to. Kaut nu izvēle izrādītos veiksmīga! Lai cerības piepildās!

0
0
Atbildēt

0

Sskaisle 04.08.2022. 21.55

Gan jau ,ka apprecēsies un tur paliks. Mrs taču zinam,kā tas notiek.

Bet nu pirmo.ziņu sūtiet par FOX tv. Pie mums bloķēts. Kāpēc?
Ilva Metlāne FB raksta,ka tāpēc,ka stāsta patiesību.
Debess, kass šodien ir patiesība?

0
-1
Atbildēt

1

    WunderGe > Sskaisle 05.08.2022. 13.40

    Tikko pārbaudīju. JūTūbā var skatīt tik cik uziet. Kopš Takers izgaismojās kā totālais kremlins, neskatos pat pārraidi, kas patika. Daudz kur Fox News līnijai piekritu, bet nezinu, ar cik augstu “sāpju slieksni” jābūt, lai to laistu pār galvu. Turklāt ir tik daudz kas cits labs, ko skatīt, klausīt, un laika tik maz.

    0
    0
    Atbildēt

    2

    QAnon > WunderGe 05.08.2022. 17.15

    Mana pārliecība, ka meļiem ir jāizrauj mēles un rīkles jāpielej ar svinu aizvien pieaug, bet latvieši, kas ņeskatoties uz drausmīgām ciešanām, ko mūsu tautai un valstij nodarīja krievu un ASV marksistu, korumpantu un pederastu sarīkotais WWII, ir balsojuši par Karteru, Obamu, klintoni vai Baidenu ir pelnījuši savās dzimtās palikt pēdējie un ar to dzīvot ilgi ilgi.
    Es gribu atgādināt katram morālam kroplim, kuces bērnam, ka tie bija Trampa kunga iedotie Javelin, kam pretīgais nēģeris, putinosos, imigrants no Kenijas, Obama bija uzlicis veto, kas apturēja krievu tanku gājienu uz Kijivu.

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    Sskaisle > WunderGe 05.08.2022. 15.16

    Nu tad man.jāpārbauda vēlreiz,jo kad es skatījos pirms 2 ned.,tad saits atvērās,bet kā uzspiedu uz konkrētu ziņu,tā uzreiz izleca logs,ka nevar rādīt.
    Un vai jūtjūbī tiešraides var redzēt?

    Un vēl- lūk, tikko LR ziņās uzstājās meduza vadītāja. Ka tā neesot femokrātija,ka Latvijas valsts pārbaudīšot žurnālistus

    Nu gan- sabrauc te putina krievi un māca Latviju dzīvot. Atradusies eksperte,kurai nav elementāras cieņas pret valsti un sabiedrību,kurā solās ciemoties. Vai tomēr jau uz palikšanu?!
    Esmu pret krievu uzņemšanu un esmu pret ministres golubevas,kura te salaida putinistus kandidēšanu vēlēšanās

    Rīgas iz- saimniekotājiem miljonu skaits okupekļa nojaukšanai aug,bet kāda tiem nozīme,ja latvieši aozbrauc un krievi sabrauc Latvijā?

    0
    0
    Atbildēt

    2

    Sskaisle > Sskaisle 05.08.2022. 15.19

    Meduza vadītāja Latvijā dzīvojot 8 gadus. Klau- latviešu valodu 8 gadu laikā nevar apgūt? Pamācīt latviešus gan prot,tur dūša liela…
    Nē un miljons reižu nē tiem koalīcijas politiķiem,kuri te salaida
    krievus, kuri iztaisās par dem9krātiem ,betpatiesībā ir līdz šausmām nekaunīgi šovinisti un gan jau ka – putinisti.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    WunderGe > Sskaisle 05.08.2022. 17.27

    Jūtūbā meklētājā ieraksta “fox news live stream”, un ir vairāki kanāli. Bet arī oficiālajā kanālā viss operatīvi tiek salikts. Neesmu gan skatījies neko kopš 24.02., bet uzmetot aci, nešķiet, ka tur kas būtu mainījies.

    0
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu