Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

ROMĀNS. DZINTARS TILAKS. KAIJAS LIGZDA. IZDEVNIECĪBA ZVAIGZNE ABC. Piedzīvojumu romāns par latviešiem, kas nokļuvuši uz vientuļas salas Baltijas jūrā, lai sacenstos par iespēju tikt pie prāvas naudas summas. Viņi ir pieci — kungs un četras dažādu vecumu dāmas. Katra pagātnē ir notikums, kas rosinājis pamest mājas un mēģināt gadu izdzīvot ekstremālos apstākļos, turklāt arī piesolītā summa šķiet svarīga. Pieejama e-grāmata. Apgāda cena 15,98 €.


ROMĀNS.
LELDE KOVAĻOVA. TVITERA TIESA. IZDEVNIECĪBA LATVIJAS MEDIJI. Alberta un Elgas Ādamsonu dzīve pārvēršas naktī, kad viņi uzzina, ka abu pusaugu meita Rasa izvarota un piekauta degvielas uzpildes stacijā. Pusaudze apgalvo, ka vainīgais ir atzinību guvušais aktieris Dāvidsons, kurš tonakt ar draugu kompāniju apstājies pie nomaļā benzīntanka. Sociālajos tīklos pret aktieri sākas nomelnošanas kampaņa… Apgāda cena 12,33 €.

STĀSTI. VALDIS ATĀLS. DZEJNIEKS UN CŪKA. IZDEVNIECĪBA DIENAS GRĀMATA. «Mani humoristiskie pastāsti ir gandrīz konspektīvi, bez tīšuma grimasēm, un arī personāži nav kariķēti, jo tie ir mani laikabiedri, draugi un paziņas. Lai gan situācijas bijušas dažādas, tās mani ir uzjautrinājušas un vairojušas optimismu. Ceru, arī tevī kāds pastāsts pamodinās smieklus un liks atcerēties dzīves komiskās situācijas,» raksta Valdis Atāls. Apgāda cena 7,21 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu