Ar atvērtu sirdi • IR.lv

Ar atvērtu sirdi

Atrast īsto ekipējumu nav ne ātri, ne vienkārši. «Tev pašam ir jānosalst, jāsalīst, jānoberž kājas… Lai saprastu, kas tev der,» saka Agnese Skunstiņa. Savu apģērbu piedzīvojumiem viņa atradusi veikalā Ceļotājs. Foto — Ieva Salmane
Alise Zita Zeidaka

Kā ceļotāja Agnese Skunstiņa iemācījās apstāties un doties piedzīvojumos 

Todien laikapstākļi bija pieskaņojušies viņai — saule aiz loga vilināja tik ļoti, ka gandrīz neiespējami nosēdēt četrās sienās. Satiku Agnesi pie ezera. Viņas matos draiskojās vējš, bet dzīvesprieks un enerģija staroja košāk nekā sinepju dzeltenā jaka. 

Atgriezusies mājās, nevarēju pārstāt meklēt izdevīgas aviobiļetes un izsapņot piedzīvojumus, tāpēc brīdinu — ļoti iespējams, pēc Agneses stāsta izlasīšanas šī iedvesma pielips arī jums.

Ceļošana ir Agneses Skunstiņas dzīvesveids jau piecus gadus. Viņa ir pabijusi 30 dažādās valstīs, dažās atkārtoti, un ar daļu no piedzīvotā dalās savā internetvietnē Whatifitoldyou.eu un Instagram kontā @agneseskunstina. Viņas ceļojumi ir dažādi, un starp tiem ir gan nedaudz pagarinātas nedēļas nogales, gan kāds atpūtas brauciens, gan kārtīgs pārgājiens ar teltīm un mazgāšanos kalnu upēs un avotos. Reizēm ceļojumi seko cits citam ik pēc pāris nedēļām, bet tiem visiem kopīgs viens. «Es augu ar katru ceļojumu,» saka Agnese. 

Sapņu ir tik daudz, ka, visticamāk, ar vienu mūžu tam ir par maz. Tāpēc tieši tagad ir īstais laiks ne tikai sapņot, bet arī piedzīvot!

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu