Virtuālie palīgi • IR.lv

Virtuālie palīgi

Marija Leskavniece

Lietotnes, kurās atrast virzienu, iespējas un iedvesmu, dodoties ceļā

Kur gulēt?

Park4night
Ja ceļojat ar kemperi, busiņu vai jumta telti un pašiem sava māja jau ir līdzi, Park4night noderēs, lai atrastu, kur ar to novietoties saldākam naktsmiegam. Pēc lietotāju atsauksmēm var atrast tuvākās stāvvietas, kempingus, degvielas uzpildes stacijas un noskaidrot par tajos pieejamajām ērtībām, cenām un darbinieku svešvalodu prasmēm. Turklāt nereti arī izpētīt, kur, atstājot savu māju uz riteņiem, no rīta pavērsies visskaistākais skats.
Bezmaksas, piedāvā pirkumus lietotnē.
Pieejama: App Store un Google Play.

Booking
Ceļotājiem labi zināma un iecienīta lietotne, kurā atrast un rezervēt naktsmājas. Turklāt daudzām naktsmītnēm, rezervācijai izmantojot mobilo lietotni, ir mazāka cenā nekā interneta pārlūkā. Taču citreiz, it īpaši neilgu laiku pirms ceļojuma vai jau ceļojot, Booking lietotni var izmantot tikai naktsmītnes meklēšanai, bet pēc tam atrodot noskatītās viesnīcas vai izmitinātāja mājaslapu, jo tajā piedāvātā cena var būt mazāka nekā rezervēšanas platformā.
Bezmaksas.
Pieejama: App Store un Google Play.

Ko redzēt?

Wikiloc
Tajā apkopoti vairāk nekā 32 miljoni piedzīvojumu maršrutu, lielākoties svaigā gaisā. Norādīts katras takas kopējais garums, grūtības pakāpe, laiks, kādā to iespējams pievārēt, un citi noderīgi sīkumi. Koordinātas iespējams nosūtīt arī uz savu viedierīci. Lietotnei ir bezmaksas versija, kas ļauj izpētīt tuvākās pastaigu takas un apskates objektus pēc jūsu atrašanās vietas, taču maksas versijā varēsit aplūkot piedzīvojumu iespējas pat otrā pasaules galā. Ja jāizplāno tikai nākamais atvaļinājums, noderēs 14 dienu bezmaksas izmēģinājums.
Bezmaksas, piedāvā pirkumus lietotnē.
Pieejama: App Store un Google Play.

Sky Guide
Ne vienmēr jāskatās tikai zem kājām, vērts pacelt acis arī augšup. Lietotne Sky Guide palīdzēs atrast norādes un maršrutus arī lielajā debesu bļodā. Planētas, zvaigznāji un pat satelīti, kas atrodas debesīs virs jums, telefona ekrānā būs kā uz delnas. Lietotne arī neļaus palaist garām zvaigžņu lietu, aptumsumus un citus aizraujošus notikumus debesīs.
Bezmaksas.
Pieejama: App Store un Google Play.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu