Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

FOTO. PĒTERIS KORSAKS. EIŽENS FINKS. IZDEVNIECĪBA NEPUTNS. Grāmatā par fotogrāfu Eiženu Finku (1885—1958) izmantoti Latvijas muzeju un privāto kolekcionāru rīcībā esošie attēli, kas stāsta gan par Finka ģimeni, gan dažādo publiku, kas apmeklējusi viņa fotosalonu. Saistošs sava laika sabiedrības portretējums. Apgāda cena 14 €.


PROZA.
GUNDEGA REPŠE. SARUNAS AR SĪKO. IZDEVNIECĪBA DIENAS GRĀMATA. «Šis teksts ir dzirksteļojošs kailu nervu kamols, jebkurš vārda pieskāriens izraisa domāšanai tik nepieciešamo trauksmi, jo uzrakstītais nav radīts patikšanai, Sīkais apņēmīgi sacērt itin visas mākslas patērētāja ērtību važas un dodas meklēt atbildes,» raksta izdevniecības redaktore Dace Sparāne-Freimane. Apgāda cena 7,18 €.


BĒRNIEM.
GUNTA ŠNIPKE. INESES MĀJA. IZDEVNIECĪBA LIELS UN MAZS. Dzejniece asprātīgā un vieglā formā runā par sarežģīto arhitekta darbu un māju kā komplicētu cilvēka dzīves paradumu, vērtību un sociālo attiecību kopumu, kas arhitektam jāpārvērš reālā ēkā. Grāmatai ir arī izglītojoša nozīme, un tā domāta pirmsskolas un jaunākā skolas vecuma bērniem. Apgāda cena 13 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu