Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

MĀKSLA. SILVIJA FREINBERGA. TIJA. MĀKSLA, REVOLŪCIJA, MĪLESTĪBA. IZDEVNIECĪBA NEPUTNS. Grāmatas autore: «Piedāvāju pusdokumentālu stāstījumu par vienu no pirmajām, patlaban maz zināmām latviešu māksliniecēm Otīliju Leščinsku, kas piedalījusies arī 1905. gada revolūcijā un bijusi viena no modernisma mākslas aizsācējām latviešu glezniecībā.» Apgāda cena 15 €.


STĀSTI.
DŽENA ANDERSONE. DADŽI. IZDEVNIECĪBA ZVAIGZNE ABC. Debijas krājumā jaušama ne tikai rakstnieces literārā meistarība, bet arī izcils vērotājas un cilvēku pazinējas talants. Stāstu varoņi lielākoties ir cilvēki, kuri vairumam šķitīs neparasti, nepareizi, dzīves sapostīti. Līdzās «normalitātei» bieži vien mājo vientulība, mīlestības trūkums, bailes par izdzīvošanu, neprasme veidot attiecības. Apgāda cena 14,99 €.


BĒRNIEM.
INESE PAKLONE. ZVĒRU BAROŠANA. IZDEVNIECĪBA PĒTERGAILIS. Dzejoļi ieved lasītāju daudzkrāsainā zvēru valstībā, ar maza zēna vērīgajām acīm ļaujot noraudzīties dzīvnieku pusdienošanas paradumos. Zēns un viņa tēvs staigā pa zooloģisko dārzu, sarunājas un vēro, kā pusdieno nīlzirgi, poniji, pelikāni, lauvas, žirafes, ziemeļbrieži. Apgāda cena 9,95 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu