Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

ROMĀNS. BAIBA ZĪLE. ALMA — PASAULES MALA. IZDEVNIECĪBA ZVAIGZNE ABC. Daudzslāņains, spoži ironisks un viegli negants vēstījums par kāda jauna vīrieša odiseju, meklējot sevi. Romānā ir gan neparasts mīlas stāsts, kurš vēsta par divu pasauļu — Rietumu un Austrumeiropas — satikšanos, gan psiholoģisks trilleris ar spraigu bēgšanu cauri visai Eiropai. Kurp novedīs galveno varoņu emociju un iztēles ceļojums, kam vijas cauri savas identitātes pārvērtēšana, kolektīvie stereotipi, bibliskie sižeti un romantiskas fantāzijas? Apgāda cena 13,99 €.


DZĪVESSTILS.
ĢIRTS SALMGRIEZIS. BRISELES PASTKARTES. IZDEVNIECĪBA LAIKA GRĀMATA. Autors Briselē dzīvo 14 gadus. Strādā Eiropas Parlamenta Eiropas Tautas partijas grupā par preses padomnieku. Ģirts Salmgriezis: «Pandēmijas laiks deva iespēju uz Briseli paskatīties no cita skatpunkta, nevis turpināt dzīvot esošajos stereotipos par birokrātisku, ierēdnieciski iestīvinātu pilsētu.» Tapa mīlestības stāsti par Briseli — ne garlaicīgu, pelēku, bet šarmantu un izsmalcinātu pilsētu, dārga un dzirkstoša šampanieša vērtu. Apgāda cena 20 €.


BĒRNIEM.
JĀNIS LŪSĒNS. LORETA KALNIŅA. MUZIKĀLS ĢEOGRĀFIJAS ATLANTS BĒRNIEM. IZDEVNIECĪBA NORDBORN MUSIKVERLAG UGJaunradītu dziesmu krājums bērniem, kurā muzikāli apceļotas 12 valstis. Atlants aicina bērnus līdzdarboties un doties ceļojumā no Dienvidamerikas līdz pat Japānai un iepazīt dažādas zemes un to valodu mūzikā. Izdevumā ir nošu klavierizvilkums dziesmām, dziesmu tekstu grāmata, divi CD — viens ieraksts latviešu valodā, otrs — kādā no 12 valstu valodām. Izdevums pieejams Jāņa Rozes grāmatnīcās, cena 21,95 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu