Satura radītāji, kam sekot uzņēmējiem • IR.lv

Satura radītāji, kam sekot uzņēmējiem

Marija Leskavniece

«Informāciju, kas svarīga darbam un man kā vadītājai, lielākoties atrodu LinkedIn, saistībā ar savām personiskajām interesēm vairāk uzzinu Instagram, bet par politiku un sabiedrības dienas kārtībā aktuālo — Twitter,» saka sabiedrisko attiecību aģentūras Golin Riga vadītāja Laima Zēmele.


Raidieraksts Dare to Lead
Šī raidieraksta autore Brenē Brauna šķiet ļoti tuva un interesanta, jo iedvesmo drosmīgi iet uz priekšu. Raidierakstā viņa runā par dažādām tēmām — emocionālo inteliģenci, uzņēmuma attīstību, komandas veidošanu. Turklāt aicina uz sarunu ļoti iedvesmojošus cilvēkus, kuru darbus nereti esmu jau iepriekš lasījusi, piemēram, Ādamu Grantu vai Baraku Obamu. 


Raidieraksts HR Podkāsts
Ilzes Mednes vadīts raidieraksts profesionāļiem par darbinieku attīstību, krīzes komunikāciju, sievietēm vadītājām un daudzām citām tēmām, kas ikvienam uzņēmējam ir aktuālas. Manuprāt, raidieraksta autore ļoti labi māk atraisīt cilvēkus, kas atnākuši uz sarunu, tāpēc klausītājs no tās iegūst gan teorētiskas zināšanas, gan personiskus pieredzes stāstus.


Liz and Mollie @lizandmollie

Mazliet nenopietns Instagram konts, kas atgādina, ka visas problēmas nav jāuztver pēc iespējas sarežģītāk, reizēm der uz dzīvi palūkoties arī vienkārši. Tā kā, strādājot sabiedriskajās attiecībās, mūsu galvenais uzdevums ir pastāstīt sarežģītas lietas vienkāršiem vārdiem, šis ir labs piemērs, kā to darīt.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu