Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

ROMĀNS. FRANSUĀZA SAGĀNA. VISOS SIRDS NOSTŪROS. IZDEVNIECĪBA ZVAIGZNE ABC. Romāns iznācis pēc rakstnieces nāves, to publicēšanai sagatavojis viņas dēls. Arī šajā tekstā ir Sagānas iemīļotie varoņi — bagāti, paguruši paši no sevis, vienumēr kaut kā meklējumos… taču valdzinoši, neganti pievilcīgi un stilīgi. Rakstniece lasītāju ieved pasaulē, kurā nozīme ir tikai vēlmēm un sajūtām. Tā, it kā realitāte būtu tikai sapnis. Pieejama e-grāmata. Apgāda cena 13,99 €.


MĀKSLA. AIJA JURJĀNE. JAUNĪBAS AVOTS. IZDEVNIECĪBA NEPUTNS. 
Monogrāfijā publicēti mākslinieces dienasgrāmatu un atmiņu pieraksti, kas novērojumos precīzi fiksējuši pēckara situāciju padomju Latvijā, dokumentālas fotogrāfijas un radošais mantojums — glezniecība, porcelāna apgleznojumi, akvareļi, skices, ilustrācijas, kā arī zīmējumi, kas bijuši paredzēti tikai ģimenes lokam. Apgāda cena 20 €.


BĒRNIEM. SIGRI AGNĒTE HANSENA. TU REDZĒJI? IZDEVNIECĪBA LIELS UN MAZS. 
Pusaudžiem domātais garstāsts skar aktuālu tēmu — drošību internetā. Kaut kas atgadījies Annas skolā, un ģimene pārceļas, lai pasargātu meiteni no notikušā sekām, taču kauns un vainas sajūta joprojām ir Annā pašā. Ir tik viegli paklupt un sastrādāt grūti labojamas lietas, it sevišķi, ja tev ir 15 gadu, tevī plosās hormoni un esi iemīlējies. Apgāda cena 11 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu