Radars Latvijā • IR.lv

Radars Latvijā

Koalīcija pirmdien vienojās līdz 6. decembrim nemīkstināt Covid-19 ierobežojumus. Pēc tam visiem klātienē strādājošajiem būs jāveic Covid-19 paštests vismaz divas reizes nedēļā, otrdien lēma valdība. Līdz 18. novembrim vakcinācijas kursu Latvijā bija pabeiguši 60% iedzīvotāju. Līdz pirmdienai kopējais mirušo skaits bija 4007.

Pagājušajā nedēļā sadarbspējīgu Covid-19 sertifikātu, lai piedalītos Saeimas sēdēs, nevarēja uzrādīt trīs deputāti — Jūlija Stepaņenko, Romāns Naudiņš un Jānis Ādamsons. Līdz ar to Saeimas darbā ir tiesīgi piedalīties 97 deputāti.

Pagājušajā nedēļā deputāta pilnvaras apturētas četriem no 13 Rēzeknes domes deputātiem. Likums ļauj no 15. novembra apturēt nevakcinēto vai Covid-19 nepārslimojušo pašvaldības deputātu pilnvaras.

Par viltus Covid-19 sertifikāta izsniegšanu 15. novembrī policija aizturēja kādu Siguldas medicīnas iestādes darbinieci un divas veselības iestādē strādājošās, kurām izsniegts viltus sertifikāts.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu